Фърги замаза положението: Видич много го болеше, пропуска мачовете с Бирмингам и Бърнли

13:42
Фърги замаза положението: Видич много го болеше, пропуска мачовете с Бирмингам и Бърнли
Сръбският защитник на Манчестър Юнайтед Неманя Видич няма да може да играе около десетина дни за своя тим, след като днес стана ясно, че е прищипал нерв на крака и това е причината той да не играе в мача с Лийдс, загубен на "Олд Трафорд" с 0:1.

Видич се оттегли по време на загрявката преди мача с Лийдс, като мистерията стана пълна, след като сър Алекс Фъргюсън заяви, че не знае защо сърбина е пропуснал мача. В последствие се появиха информации, че сърбинът се е скарал с Фъргюсън и тази зима ще премине в Реал Мадрид. Шотландският мениджър на Юнайтед обаче заяви днес, че Видич няма да играе утре срещу Бирмингам и след това срещу Бърнли.

"Той е почувствал проблем в своя десен крак и е сметнал, че няма да може да изиграе мача. Разбрах това, защото него наистина го болеше много. Ние го изпратихме да се види със специалист в сряда и проблемът ще бъде решен с някои упражнения, които ще му зададем. Неманя би трябвало да се върне в игра след десетина дни", заяви Сър Алекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dido0o0o
08.01.2010 16:50

Е той и Руни се ядосва като го сменят , едва ли тове е причина да те продадат. Пък поне засега Видич не е казвал нищо за Реал Мадрид. Роналдо след всеки мач си променяше мнението , като станахме шампиони - оставам в най-великия клуб на света , като загубихме ШЛ - тръгвам си , търся нови предизвикателсва.

niki_kts
08.01.2010 16:19

На Видич май не му се играе вече в Манчестър Юнайтед!Изглежда че желанието му е да последва Роналдо в Реал Мадрид! *wink*

danman
08.01.2010 15:33

dido0o0o за първото ти твърдение мога да поспоря с теб. Имаха търкания след като Роналдо демонстративно си хвърли на горнището в знак на протест,след като Съра го смени по време на мач.Още на другия ден Кристиано обяви,че не е сигурен дали ще остане в Манчестър.А злопулучния финал на ШЛ вече съвсем нагорещиха отношенията между тях.Роналдо съвсем официално си обяви,че за поражението на отбора ни е виновен Съра,заради направените от него размествания на постове.Ако си спомняш много от футболистите бяха поставени на неспицифични за тях позиции.А колкото до парите и аз го казах.Но сега си стоим с половината пари от продажбата на Кристиано и със серия от загуби.Само се надявам да се стегнем вече и да тръгнем на горе.

dido0o0o
08.01.2010 14:51

Роналдо и САф не се бяха скарали , те досега са си в добри отношение, просто не можеш да откажеш на 94 милиона .

danman
08.01.2010 14:13

Той Съра така говореше и за Роналдо,че били в прекрасни отношения и нямало да напуска Манчестър,но какво стана?Всичко е политика и пари.Най-вече пари.Според мен Видич ще се махне.Ако не през този трансферен прозорец то в летния със сигурност.Който се скара със Съра си заминава.Това е доказано през годините.

holliwood
08.01.2010 14:00

Дано *smile* *devil* и Фердинанд да се завърне всичко ще бъде ок *party*