4 милиона евро делят Ласина от Арсенал

12:14
4 милиона евро делят Ласина от Арсенал
Младата звезда в нападението на румънския Клуж Напока Ласина Траорe заяви, че се надява да премине в тима на Арсенал през зимния трансферен прозорец.

19-годишният голмайстор, който е гласен за заместник на контузения Робин Ван Перси в северен Лондон, заяви за "Дейли Експрес":

"Ще бъде като сбъдната мечта за мен, ако заиграя за такъв велик отбор като Арсенал. Имам шанс да играя там, защото Арсен Венгер все пак разчита най-вече на млади играчи. В момента върху мен има голямо напрежение, защото моето име се свързва постоянно с големи европейски клубове, но все пак това е моята основна цел. Наставникът на Кот Д\'Ивоар вече ми съобщи, че ще получа шанс в националния отбор, но тези шансове ще се увеличат със сигурност, ако подпиша с Арсенал:, заяви Ласина.

"Невероятно е да чуя, че Венгер ме следи. Мисля, че мога да успея в Англия. Аз съм млад, но имам голям опит и съм изпълнен с амбиция. Отначало винаги ми е трудно на нови места, но след това се адаптирам много бързо", допълни високият 203 см. нападател.

От тима на Клуж потвърдиха официално, че са провели първоначални разговори с Венгер. Освен това румънците са обявили сумата, която искат за своята млада звезда. Клубният президент Юлиу Муресян заяви:

"Ние имахме контакт с Арсенал, но все още не сме получили конкретна оферта от тяхна страна. Искаме около 4 милиона евро за нашия играч."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

hitrin
08.01.2010 14:12

Да бе вярно.То тази новина за Сарате е толко нереална че няма накъде.Вярно че Сарате е добър ама 40 млн си е повече от глупаво.За 40 млн ще вземем къде къде по добър футболист от Сарате *smile*

sdm
08.01.2010 13:59

По-добре това момче да вземем.Висоц таран и е 4 милиона.Какви 40 милиона за Сарате? *lol*