Тотнъм дава Кийн или Бентли за Джон Карю

10:36
Тотнъм дава Кийн или Бентли за Джон Карю
Тотнъм и Астън Вила готвят бартер на нападатели, съобщава пресата на Острова.

"Шпорите" са обмислят да дадат на бирмингамци Роби Кийн, а в замяна да получат Джон Карю.

Кийн седна на пейката и едва ли скоро ще отлепи оттам, предвид формата на Джърмейн Дефоу и Питър Крауч.

Тотнъм си върна ирландеца от Ливърпул през миналата година, като плати за него 12 милиона паунда. Роби обаче не успя повторно да се превърне в лидер на лондончани.

"Шпорите" имат и резервен вариант, ако Вила не желае нападателя за сметка на Карю. Те са готови да използват Дейвид Бентли като разменна монета.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

top4o_1994
08.01.2010 14:50

нападателната мощ на Спърс ще стане още по-голяма, може би Бентли по-добре...или Кийн щото така остават без 2-о дясно крило...

Owenited4ever
08.01.2010 11:56

Според мен от този трансфер само Вила ще спечели , ако е истина разбира се.Карю е на 30 и не е кой знае какво по-добре да вземат някой като Нистелрой не че е първа младост но е далеч пред Карю според мен .

niki_kts
08.01.2010 10:53

Няма да се изненадам ако Мартин О'Нийл се съгласи за размяна Карю-Кийн!Бентли не му трябва.Той има достатъчно офанзивни халфове в Астън Вила: Ашли Йънг, Милнър, Даунинг, Рио-Коукър. Карю и Хески са еднотипни футболисти-високи, мощни, донякъде и технични, умеят да пазят топката. Роби Кийн би бил добра опция за Вила, тъй като ще допринесе за разнообразието в атака.
*wink*

beastt
08.01.2010 10:50

ако стане така според мен по облагодетелствени ще бъдат Астън Вила