Рабех сам си уредил трансфер в Дубай

10:01
Рабех сам си уредил трансфер в Дубай
Юсеф Рабех е пожелал да бъде поставен в трансферната листа на Левски и е на път да си осигури преминаване в отбор от Дубай, твърди "Меридиан мач".

Бранителят, който получи по-голяма почивка от ръководството и ще започне тренировки на 10 януари, сам си е намерил нов тим. Мароканецът в момента е в Дубай, където е разговарял с ръководството на местен клуб. Рабех е информирал за това шефовете на Левски и е получил разрешение да преговаря с арабите.

Защитникът обяснил на спортния директор на "сините" Георги Иванов – Гонзо, че е постигнал договорка с тима от емирствата. Рабех не дал подробности, като обяснил, че ще каже повече, когато се върне в България.

За да се стигне до трансфер на мароканеца в Дубай обаче, "сините" първо трябва да се съгласят с парите, които арабите ще им предложат за него.

Преди година Левски искаше близо 2 000 000 евро за бранителя, но след многобройните му пиянски издънки цената му е паднала доста.

Възможно е Рабех да се е договорил с тима от ОАЕ Дубай Кълчър спорт клуб. Там преди няколко месеца Левски преотстъпи сънародника му Рашид Тиберканин.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

leketoo
08.01.2010 12:03

Този още ли ни занимавате с него! След време ще го ползват в медицинските институти да показват какво е цироза *lol*

martototo
08.01.2010 10:27

Пияница *lol* Ня'я са плашиш ф'сичко ш'са опрай само да има пийне ш'са оважаваме *beer*