Цели десет късат със Славия

09:44
Цели десет късат със Славия
С цели 10 футболисти поради една или друга причина ще напуснат Славия, съобщава "Меридиан мач".

Някои от играчите ще бъдат пратени под наем в други отбори, други ще разтрогнат договорите си по взаимно съгласие, а трети ще бъдат продадени в чужбина.

Отсега е ясно, че халфът Асен Николов няма да продължи кариерата си на "Овча купел". Той ще стане свободен агент в близките дни и ще може да подпише с друг отбор, като най-вероятно това ще бъде Локомотив Пловдив.

Тимове се търсят на Дубала, Йордан Господинов, Дениран Ортега, Мартин Кавдански и Милан Коприваров. Те ще бъдат продадени при първата по-добра оферта, която освен Славия трябва да задоволява и самите футболисти. Отсега е ясно, че тези играчи, дори и да останат, трудно ще се преборят за титулярни места през пролетта.

Двама от талантите на "белите" – Радослав Димитров – Меси и синът на фолкдивата Малина Симеон Мечев, пък ще бъдат преотстъпени на други тимове. Това е с цел двамата да трупат игрови минути, което в Славия няма как да стане.

Един от най-силните играчи на "белите" през есента – Александър Младенов, почти сигурно ще се върне в руския Том Томск, откъдето дойде в Славия. Наскоро той е бил потърсен от клуба и се очаква в най-скоро време сделката да бъде финализирана.

За халфа Павле Попара, който претърпя операция от херния в далечна Канада, има запитване както от чужбина, така и от България. Преди време към сърбина интерес имаше ЦСКА.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

liverpoolll
08.01.2010 11:43

Цирк от всякъде се разиграва в Българската А група *sad*