Пенев пак развява белия байрак, този път заради селекцията

09:23
Пенев пак развява белия байрак, този път заради селекцията
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев за втори път в рамките на три месеца може да подаде оставка, твърди "Меридиан мач".

Този път причината да причината е натрапена му зимна селекция.

Вчера Пенев се срещнал с Димитър Борисов и е обявил, че не иска в отбора си водените от Николай Ишков футболисти Даниел Панчу и Игор Митрески.

Любо настоял "червените" да привлекат само играчи от "А" група, чиито имена са известни – Борис Галчев, Димо Атанасов, Димитър Илиев, Кирил Акалски и Дани Кики.

Към този момент нито един от гореспоменатите не е парафирал, докато още в понеделник това ще сторят доведените от Ишков футболисти.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Azzurro2
09.01.2010 22:17

Не е доволен, щото всички президенти на Ц(*КА знаят само да купуват негри *joking*

emo_peleto
08.01.2010 12:04

Много много си прав. За това сме и на това "дередже". Както казваше Батето едно време: "За какво са ни тия куци коне?". И на всичкото отгоре, те са с предимство пред нашите млади момчета и ги налагат... ЖАЛКА ИСТОРИЯ!

martototo
08.01.2010 10:22

Прекалено много се шуми около тези бастуни Панку и Митрески а те не са нищо особенно.Енерги Кортбус не може да е мерило за качество на деден играч.Обеден съм на 100% че всеки един от челната ни 6-тица може да разпилее този германски "ГРАНД".Това че е бил играч на Енерги не го прави нищо особенно се едно идва от Черно море.Този пък другия играел в РАПИД ВИЕНА ако не се лъжа....че РАПИД ВИЕНА КОИ БЯХА ? И ТЕ ЛИ СТАНАХА МЕРИЛО ЗА КЛАСА ? Какви са тия измислени звезди дето никой не ги знае че са живи стига глупости. *cigarette* Дани Кики сигурно е 18 пъти по-добър от тези 2-мата заедно.Какво да коментираме стига с тези покупки на играчи който са ОТХВЪРЛЕНИ ОТ ГОЛЕМИТЕ ПЪРВЕНСТВА.Защото тези са точно ПОРЕДНИТЕ ТАКИВА.Това че в Германия примерно му казват неставаш ходи си....не значи че трябва да идва у нас.НИЕ СИ ИМАМЕ ДОСТАЪЧНО КАЧЕСТВЕНИ ИГРАЧИ В НАШАТА МИЛА РОДИНА *thumb_up*