Бускетс: Лошо е, че феновете ни освиркваха Чигрински

19:56
Бускетс: Лошо е, че феновете ни освиркваха Чигрински
Халфът на Барселона Серхио Бускетс осъди постъпката на феновете на тима, които освиркваха Дмитро Чигрински по време на мача за Купата на Краля срещу Севиля на "Камп Ноу" във вторник.

Както е известно, Чигрински направи нарушението за дузпата на андалусците, пробвайки да скъса фланелката на Диего Капел и това предизвика привържениците да освиркват украинския бранител.

"Аз не бих освирквал футболист от моя отбор. Подкрепям всичките си съотборници и желая и феновете да правят същото. Нормално е на един играч да му е нужна адаптация. Дмитро е тук от съвсем малко време, но вече говори малко каталунски и се опитва да се разбира със съотборниците си. Той е млад, сериозен, много талантлив и му предстои бляскаво бъдеще в Барса", допълни Бускетс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamo_85
07.01.2010 22:53

Jurka5 6 са титлите за 1 календарна година. Фен съм на Барса и все още се чудя този играч защо ни беше, но не аз решавам това *smile* Предстоят много хубави моменти за Барса вярайте ми *wink*

Jurka5
07.01.2010 20:44

Няма какво да се учудва-феновете на Барса са най-смотаните и гадни фенове!!Те печелят 5 титли,изгубиха един мач и дай да правиме революция!Няма по-смени фенове! *thumb_down*