300 фенове на Болтън бесни на Арсенал

12:12
300 фенове на Болтън бесни на Арсенал
Феновете на Болтън останаха изключително разочаровани от ръководството на Арсенал, след като лондонският клуб обяви твърде късно отложения мач между двата тима.

Около 300 фенове на Болтън са си организирали пътуване до Северен Лондон, но заради твърде студеното време и замръзналия "Емирейтс" в късния следобед Арсенал обявиха отлагане на мача. По това време повечето запалянковци са били вече в британската столицата или съвсем близо до нея, като голяма част от тях останаха изключително разочаровани, заради неплатената отпуска, която са си взели, заради пътуването.

"Бесен съм от това, което се случи. Не мога да си обясня, защо арсенал, след като са знаели метереологичните условия не го обявиха по-рано!", заяви Дейвид Блекбърн, говорител на асоциацията на привържениците на Болтън.

"Те дали въобще са осъзнали от колко далеч пътуват феновете, за да стигнат до тук? Не мога да разбера как така Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити отложиха полуфинала си с ден по-рано, но Арсенал не успяха да го направят до късния следобяд в деня на мача. Прогнозата за времето се знае от дни", допълни разгневения Блекбърн.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Xmeno
08.01.2010 15:53

"замръзналият Емирейтс " ХАХАХАХА най-скъпият стадион в Англия да замръзне тоя изобщо има ли представа за какво става въпрос

Fabregas_boy
07.01.2010 18:17

Стадиона си беше супер,заради отоплителната система на терена,Арсенал бяха съгласни да се играе но от F.A. решиха че снега ще затдрудни трафика *sick* Така че,Арсенал нямат вина *wink*