Героят на Лийдс подаде молба за напускане

11:39
Героят на Лийдс подаде молба за напускане
Нападателят на Лийдс Юнайтед Джърмейн Бекфорд е подал молба за напускане на клуба, съобщава официалният сайт на йоркширци.

Бекфорд, който вкара победен гол в мача от третия кръг на ФА къп срещу Манчестър Юнайтед, е поискал от ръководството на Лийдс в близките дни да приеме една от офертите за него, които постъпват в централата на клуба.

Както е известно, договорът на Бекфорд с Лийдс изтича през това лято и той отдавна заяви, че не иска да го подновява. Нюкасъл вече предложи 1,25 милиона паунда за нападателя в края на декември, но това предложение беше отхвърлено.

Интересна информация от официалния сайт на Лийдс е, че Бекфорд е подал молбата си за напускане на 30 декември, цели четири дни преди легендарния мач на "Олд Трафорд".

Макар че тази информация излиза наяве чак сега, явно голяма част от феновете на Лийдс са били наясно с действията на Бекфорд. Може би и точно заради това агитката на йоркширци сякаш нарочно след попадението във вратата на "червените дяволи" и до края на двубоя най-често скандираше "Лучано Бекио", който бе партньорът на Бекфорд в атаката на тима.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mr_Jacko
10.01.2010 00:35

Ей тъкмо направихме отбор и ще се развали! *sad* Дано да размисли Бекфорд и да остане.