Нова трансферна цел на Челси

11:13
Нова трансферна цел на Челси
Карло Анчелоти обмисля да привлече Винченцо Якуинта в Челси, съобщава "Таймс".

Италианският специалист готвел оферта от 8 милиона паунда за тарана на Ювентус в края на януари.

Анчелоти чакал да види как ще се развие възстановяването на Якуинта, който все още не се е излекувал от тежка контузия в коляното, която получи в началото на октомври.

Сезонът започна добре за бившия нападател на Удинезе, който започна като титуляр в почти всички мачове на Юве и вкара няколко важни голове.

Наставникът на "сините" много харесвал поливалентността на Якуинта, който може да играе на всяка една позиция в атака и също така е в състояние да се адаптира добре и в схема без флангови футболисти, която Анчелоти прилага в Челси.

Бившият треньор на Милан също така се надявал Чиро Ферара да продължи да залага на схема на игра с един нападател, като по този начин един от четиримата чисти голмайстори в Юве ще стане излишен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Madjarov93
07.01.2010 17:10

Оуен той и Гигс и другите смешници са стари от ваши отбор ама се бутате у шамарите нали? вече Роналдо ви го нема ако не разбра ама вие сте потанали у дългове затва зимате некви неизвестни играчи

AnTONYo
07.01.2010 14:13

Не ни е най-добрия нападател със сигурност *lol* а 8 млн паунда не са много , но са повече от сумата ,която заплатихме на Удинезе за него. Все пак и аз съм сигурен,че трансфера на Яки , няма как да се случи !

deko1991
07.01.2010 13:36

щял да отиде *lol* мн смешни статии пишете би *lol* за такава смешна сума не би напуснал Юва та дори и за по-голяма ! Ако стане лично аз ще се извиня на всички а ако не ще ви напсувам лъжливото сайтче!

Juventus_tifoz
07.01.2010 12:19

От Юве едва ли ще го пуснат, защото той им е най-добрия нападател. Особено пък за тази цена. Това са просто измислици. FORZA JUVE *beer*