Трика прибира Йордан Тодоров

09:12
Трика прибира Йордан Тодоров
Еуген Трика твърдо е решен да привлече href="http: / /www .winner .bg /player /yordantodorov .html" target="_blank">Йордан Тодоров < /a> в Политехника Тимишиора . Тимът е на 14-о място в румънското първенство . 33-годишният бивш играч на "червените" е един от вариантите за треньор . Преговаря се и с холандски специалист , като Еуген твърдо е решен да му предложи национала и на него , съобщава "24 часа" .
/>
/> В същото време стана ясно , че румънецът Панку в крайна сметка наистина ще предпочете да играе в href="http: / /cska-sofia .winner .bg" target="_blank"> href="http: / /cska-sofia-1948 .winner .bg /" target="_blank">ЦСКА < /a> < /a> за година и половина .
/>
/> "Наистина имах оферта от родния си клуб да завърша кариерата си в него . Но предизвикателството в София е по-голямо . Гони се титла , Шампионска лига . Заради това ще играя в ЦСКА" , заяви бившият нападател на Терек . В последния момент той бе примамен от Политехника Яш .
/>
/> Иван Стоянов е напълно възстановен от контузията си и започва нормални тренировки на 13 януари . href="http: / /cska-sofia-1948 .winner .bg /" target="_blank">ЦСКА < /a> се събира два дни преди това , но играчите само ще минат през функционални изследвания . След това ще се тренира няколко дни на Панчарево , а след това ще е първият лагер , най-вероятно в село Ахелой край Поморие .
/>

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ASCB23
13.01.2010 11:34

Това "теле" го искат от Волфсбург