Супер Депор превзе \"Местая\" (видео)

22:55
Супер Депор превзе \"Местая\" (видео)
Депортиво Ла Коруня победи Валенсия с 2:1 на "Местая" в първи 1/8-финален мач между двата отбора от турнира за Купата на Краля в Испания.

Двата отбора създадоха множество чисти положения през първото полувреме, но въпреки това не успяха да си отбележат.

Още във 2-а минута гол на "прилепите" бе отменен заради засада. По-късно Давид Вия имаше шанс да изведе домакините напред, но вратарят хвана удара му. Другият нападател на ВаленсияНикола Жигич също излезе на добра позиция след хубава бърза атака, но би над вратата.

Гостите на три пъти застрашиха стража на "прилепите" и дори имаха по-изгодните ситуации, но не успяха да реализират.

Второто полувреме започна чудесно за Ла Коруня и в 47-а минута Андрес Гуардадо засече с крак подаване от фланга и откри резултата. Осем по-късно след бърза контра топката попадна у Пабло Алварес, който финтира защитник и вкара за 2:0 в полза на Супер Депор.

Последвалият натиск на Валенсия даде резултат и в 72-а минута Давид Силва с удар от границата на наказателното поле намали на 1:2. Топката мина през куп от играчи, рикошира коварно и заблуди вратаря на гостите. В 90-а "прилепите" изпуснаха златна възможност да се доберат до 2:2 след грешка на вратаря на гостите.

До изравнително попадение обаче не се стигна и гостите заслужено си тръгнаха с победата от "Местая".

Видео от мача ТУК!!!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ip
07.01.2010 04:16

tamate а кой не-дрогиран човек ще напише изречение като твоето...

tamate_unufreev
07.01.2010 00:09

паралелно мога да кажа не не разбираш ни
о от Примера Девизион ...

dracula_88
06.01.2010 23:20

Реално погледнато, "Валенсия" е малко по-класният тим и със сериозно превъзходство над противника си в последните години, но не излезе много мотивиран за тази среща и игра добре само накрая. Затова и имаше логика да не спечели мача.