Интер започна 2010 година с нова победа (видео)

15:28
Интер започна 2010 година с нова победа (видео)
Интер победи с 1:0  Киево като гост в среща от 18-я кръг на Серия А. Новото попълнение Горан Пандев започна като титуляр за нерадзурите, партнирайки в нападение на Марио Балотели и Диего Милито.

В началните минути двата отбора разиграваха топката в не особено високо темпо на тежкия терен във Верона. Домакините имаха претенции за дузпа, когато Иван Кордоба просна на земята нахлуващ нападател на летящите магарета. В Италия обаче дузпи срещу Интер трудно се отсъждат и реферът пусна играта да продължи.

В 14-а минута след красива атака на скорост, хората на Моуриньо излязоха напред в резултата. Пандев изведе Балотели сам срещу вратаря. Тъмнокожият “италианец” преодоля стража и с клиничен удар намери очертанията на вратата на домакините. В последния момент защитник на Киево изчисти, само за да може Горан Пандев да довкара с глава и по този начин да отпразнува с гол дебюта си за шампионите на Италия.

В крайна сметка обаче, попадението беше записано на името на Балотели, тъй като при неговия удар топката вече беше преминава голлинията на домакините с целия си обем, преди бранителите да я изчистят.

След това попадение тонусът на играчите на Киево тотално спадна и гостите изцяло овладяха инициатива. Дъглас Майкон можеше да вкара красив гол в 19-а минута след удар от воле, но стража на “летящите магарета” изби в корнер.

В 27-а минута на срещата главният рефер подмина да покаже дори жълт картон на Лусио от Интер за удар без топка. Бразилският защитник изрита в слабините Серджио Пелисиер, като на повторението ясно се вижда, че Лусио нарочно рита нападателя.

Реферът обаче, подмина ситуацията, въпреки че Пелисиер се превиваше на земята поне за три минути.

Към края на полувремето Патрик Виейра се опита да осакати Пелисиер при една спорна топка и този път главният съдия видя положението и официално предупреди френския ветеран.

В последната минута на първата част Кристиан Киву навърза няколко защитници на веронци и стреля от малък ъгъл, но топката беше избита в корнер.

Още в началото на втората част се случи доста неприятен инцидент.. Кристиан Киву и Серджио Пелисиер сблъскаха много лошо главите си в единоборство на границата на наказателното поле на Интер. В резултат на това румънецът бе принудително сменен от ветерана Марко Матераци. Пелисиер обаче, успя да се възстанови бързо след удара и остана на терена.

В началните минути на втората част домакините владееха повече топката и действията се развиваха главно в половината на Интер. Защитата на нерадзурите обаче изглеждаше непоклатима, а и летящите магарета не приличаха на състав, който може да измисли нещо нестандартно в нападение.

Все пак в 52-а минута капитанът на домакините Пелисиер се озова сам срещу Жулио Сезар, но Лусио бързо притича и изчисти топката в корнер.

В следващите минути нерадзурите овладяха първоначалния ентусиазъм на Киево и на свой ред започнаха по-настоятелното да търсят попадение, с което щяха да решат нещата в своя полза. В 64-а минута бранител на летящите магарета неволно заби коляно в главата на Горан Пандев при една висока топка. Скоро след това Рикардо Куарешма замени новото попълнение на Интер.

В заключителните минути темпото спадна, играта се накъса и нито един от двата отбора не изглеждаше готов да организира смислена атака, с която да вкара гол.

Въпреки това в 79-а минута Уесли Снайдер имаше възможност от пряк свободен удар да удвои преднината на своите. Шутът на холандеца коварно рикошира от главата на защитник на Киево и мина на сантиметри от вратата на домакините.

В крайна Интер взе нови лесни три точки и е непоклатим лидер в Серия А.

КиевоИнтер 0:1

0:1- Балотели, 12\'

Видео от мача вижте ТУК!


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shevachenko
07.01.2010 00:29

Adrian00,кво ми сравняваш МИЛАН с принтер ? Добре,че им дадоха 2 служебни титли.Преди това бяха най-жалките навсякъде.Те и сега са си жалки,но съдиите им помагат в Италия.В Европа се вижда що за стока сте

Adrian000
06.01.2010 21:27

то се вижда и с представянето, аз ще го попитам само как видя кой игра по- силно в мача Милан- Марсилия и кой от двата отбора заслужаваше да се класира Интер загуби само веднъж в групата ,а Милан стана за смях срешу Цюрих и все пак Милан били по- велики и по- добре представящи се

Adrian000
06.01.2010 21:26

Офф тука пишат само такива дето не са гледали мача и определят Интер като съдииски отбор истината е ,че Интер си свърши работата през 1вото полувреме и просто доигра мача тези дузпи дето били сто процентови ги виждат само хейтарите, а никой не гледа играта, Интер са рационални отбелязват полуженията си и след това просто си пазят преднитата ако им искочи нещо се възползват видя се ,че когато трябва да играят го правят направиха го и срещу Милан и срещу Дженоа, загубиха от Юве като гости ,но това е една от малкото показаха класа срещу Динамо и Рубин ,проблеми с контузии помрачават някои от дбубоите им ,но се справят с тежките моменти ,привличането на Пандев ще даде свежест ,а Баптища ,който 99% ще дойде на Сан Сиро ще даде идеи, аз няма да говоря кой по-велик и тъй нататък щот ми е писнало да говоря за глупости с такива като Бизнесмена дето от 20 победи за Интер винаги говири ,че не били реални от 20 победи един път не е казал ,че Интер е Победил някой дори като смачка Милан с 4-0 на такива целия свят им е крив...

biznesmen
06.01.2010 19:00

Мога да ви кажа , че Фиорентина са много по-добри от интер личи си в ШЛ .

Bianchi
06.01.2010 18:52

Чух че в Италия Интер(милано)били най-силният съдийски отбор и това се потвърди за 100 хиляден път.Но естествено силните отбори си личат в Европа,а там има само 1 отбор и тои се Казва AC MILAN *evil*

biznesmen
06.01.2010 18:43

НАЙ-СЪДИЙСКИЯ ОТБОР В СВЕТА. Съдияте не даде 2 чисти дузпи за Киево какво да си говорим повече...

Kura_na_qnko
06.01.2010 16:04

Много трудна победа.Ужасен терен.Дуспата за Киево си беше 60-40% ,ама и трябваше да се даде червен картон за тях.Слаб си беше съдията.Няма значение.Важни са трие точки.FORZA INTER *stop*

inter_maniac
06.01.2010 15:35

Ебахти неволното ритане в главата на Пандев.Това си беше чист червен картон.Топката отиваше в Панде той се бе леко привел дори за да удари топката,а онзи скача и забожда коляно в главата му. *sick* Слаб беше съдията,не са дуспата,ами и доста неща изпусна както и за Киево,така и за нас.

Ginekologa
06.01.2010 15:20

тоя съдия ще ме спука не свири чисти фалове *sick*

rossoner82
06.01.2010 14:48

Явно ще му подарят още 3 точки на служебния

Dark_6
06.01.2010 14:33

В Италия обаче дузпи срещу Интер трудно се отсъждат и реферът пусна играта да продължи..... повече няма какво да се каже ....
*thumb_down*

Tyrion
06.01.2010 14:27

хм, абе уинър, какво се подмазвате на интер.. аз не видях служебните да са надиграли киево и какви са тия съмнения за дузпа-това си е чиста дузпа... а във всяка нормална страна лусио трябваше да го изгонят за този удар без топка *evil*

Owenited4ever
06.01.2010 14:26

А бе уинър вие не трябва да сте за единия отбор или поне да не го показвате. Не можете да пишете "В Италия обаче дузпи срещу Интер трудно се отсъждат"

paunQ
06.01.2010 14:24

Я, дайте видео да видим дали е имало дузпа или не..