Хлапето здраво помпа мускули във фитнеса на Ливърпул

12:36
Хлапето здраво помпа мускули във фитнеса на Ливърпул
Испанският нападател на Ливърпул Фернандо Торес тренира по пет часа допълнително всеки ден, така че да може да завърши сезона без контузии.

Голмайсторът игра в последните четири мача на мърсисайдци, след като сезона за него преди това бе белязан с доста сериозни проблеми в слабините.

"Ел Ниньо" призна днес, че тренира нормално със своите съотборници, но преди и след занимание прави допълнителни упражнения във фитнеса, за да направи краката си по-силни.

Торес смята да продължи да се подлага на драконовския режим до края на сезона и така да помогне на своя тим да попадне в Топ 4.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ptr
11.01.2010 15:37

Остава и да каже каква му е програмата във фитнеса... няма да му се разсърдя *wink*

DANIEL111
07.01.2010 09:36

"Хлапето" определено не е от футболистите,които се примиряват със случващото се!Той е жаден за успехи и може би твърде честите контузии не му позволяват да постигне формата от сезон 2007/2008!Но,и това ще се случи.Колкото до постиженията....ще има достатъчно време за да покорява нови и нови върхове и то с фланелката на Ливърпул!Колкото и да им се иска на всички El Nino да напусне мърцисайдци,това едва ли ще се случи скоро.Рафа сам каза,че няма абсолютно никакво намерение да продава звездите си-Торес и Джерард!А,дори и да сменят мениджъра,едва ли другият ще се откаже от възможността да има в състава си Торес!Така че Манчестър Юнайтед,Манчестър Сити и Челси разбира се....само могат да си мечтаят!И техните фенове разбира се*smile*

lamers_pro
06.01.2010 19:00

Браво на Хлапето!Наистина за да се отърве от неприятната травма трябва много да работи във фитнеса! *wink* Успех,Хлапе! *thumb_up*

el_n1n0
06.01.2010 13:42

И аз се учудих като го прочетох, но е истина защото го видях в сайта на клуба. Но не мисля че прави точно мускули. По-скоро са някакви рехабилитационни упражнения.

manunited666
06.01.2010 13:37

Глупости , никои от Ливърпул няма да му позволи да тренира по 5 часа всеки ден.По тоя начин е по-вероят да се контузи жестоко отколкото да се предпази от контузия даже е почти сигурна.Тъпа статия , няма как да е истина.

Mallorca
06.01.2010 13:23

браво на Торес на това се каэва професионолист *party*