Аршавин на линия срещу Болтън, мач май ще има

17:20
Аршавин на линия срещу Болтън, мач май ще има
Руският плеймейкър на Арсенал Андрей Аршавин се очаква да преодолее травмата си и да бъде на линия за двубоя с  Болтън тази вечер.

Аршавин имаше лека контузия в бедрото, но най-вероятно той ще започне като титуляр тази вечер срещу Уондърърс на "Емирейтс Стейдиъм".

Капитанът на "топчиите" Франсеск Фабрегас обаче няма да може да играе срещу Болтън заради травмата, която испанецът получи на 28 декември в мача срещу Астън Вила.

Арсен Венгер няма да може да разчита и на Никлас Бендтнер, Гаел Клиши, Денилсон, Йоан Джуру, Томаш Росицки, Робин Ван Перси и Тио Уолкът.

Александър Сонг пък е с Камерун на турнира за Купата на Африканските нации и също не е на разположение на своя наставник.

Все още не е ясно дали мачът ще се играе. Теренът има специална отоплителна система, която ще го подготви за срещата. Въпреки това отлагане на двубоя е възможно заради снеговалежа в Лондон. Лошото време затруднява много трафика в британската столица и заради проблемите с инфраструктурата има вероятност от ФА да изтеглят срещата за друга дата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bluebear
06.01.2010 20:16

Леле майко...та Арсен Венгер няма да разчита на повече от половината си отбор.Ако Арсенал победи победата му ще е доста трудна... *wink*

AaaareS
06.01.2010 17:45

Arsenal v Bolton - MATCH POSTPONED

новината идва от сайта на Арсенал.. който не вярва да влезне и да види *angry*