Кристиано: Харесва ми да виждам омразата в очите на феновете

08:45
Кристиано: Харесва ми да виждам омразата в очите на феновете
Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо заяви, че му харесва да бъде освиркван от феновете на други отбори.

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед заяви, че обидите на феновете го мотивират да бъде по-успешен футболист.

"Нямам нищо против да бъда освиркван от вражеските агитки. Дори ми харесва. Обичам да виждам омразата в очите им, да чувам обидите им. Не ми пука. Вярно е, че много хора ме мразят, но има и много, които ме обичат. Чувствам се лошо само, когато играя лошо. Обидите влизат през едното ухо и излизат през другото", заяви с усмивка Роналдо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dulgiq89
06.01.2010 20:55

тая статия е публикуват за 3 път..пфф *angry* *evil*

DuFkaTa
06.01.2010 13:37

Това не е така. Миналия сезон в Ман. Юнайтед на Олд Траффорд имаше невероятна статистика, то не бе голове, то не бяха асистенций, но извън Манчестър се представяше мн мн по слабо.

hitrin
06.01.2010 11:40

Естествено че правилно си е казал.Нека феновете завиждат и да го мразят макар че 70% от футболните запалянковци го боготворят и като го видят му искат автографче.Наистина понякога прави много тъпи неща като ритане без топка или реплика към друг играч но не може да те ритат по краката 90 мин.и да седиш и да гледаш.А това че струва 94 млн.$ само показва качествата на Роналдо.Отдавна съм го признал и колкото и да говори винаги ще е прав защото вече се е доказал и има всичко за което един човек може да си мечтае.

martototo
06.01.2010 09:14

И аз в едно изречение направих 1 тон правописни грешки *beer*

martototo
06.01.2010 09:13

Което би трябвало да е напълно нромално.Всеки футоблист все накаде се намират фенове който да го псуват.Тоя селянин ЛайняноОсвалдо е супер смешен кадър но в тва отношение е точно така. Иначе въобще да не го псуват направо да го убият *cigarette*

danman
06.01.2010 09:12

Много правилно! *thumb_up* Омразата на феновете на другите отбори е много мощен стимул да се доказваш все повече и повече,да даваш всичко от себе си за да бъдеш на върха.Така,че фенове мразете го......... *lol*