Ливърпул отхвърли оферта за Райън Бабел

20:33
Ливърпул отхвърли оферта за Райън Бабел
Ръководството на Ливърпул вчера е отхвърлило оферта от 9 милиона паунда за нападателя си Райън Бабел, разкрива "Мирър".

Бирмингам е бил клубът, предложил тази сума, за да закупи холандския стрелец.

Както е известно, "сините" имат трансферен бюджет от 40 милиона паунда през януари. Тези пари бяха осигурени от новия собственик на клуба Карсън Йънг и сега наставникът Алекс Маклийш търси с всички сили нови класни попълнения за своя състав.

От Ливърпул не са отрязали окончателно бирмингамци. Шефовете на "червените" са разкрили, че ще се разделят с Бабел при оферта от 12 милиона паунда. Тази сума бе платена от мърсисайдци на Аякс по трансфера на нападателя и сега от ръководството на Ливърпул не искат да са на загуба.

Както е известно, мърсисайдци вече отхвърлиха предложения от Бешикташ и Фиорентина за Бабел, а се очаква в близките дни и Ювентус да се включи в борбата за талантливия холандец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alexis_mashin
06.01.2010 11:51

Patilanec не само като Бирмингам. Само 4-5 отбора във вишата лига (и около 10 в Европа) разполагат с толкова пари. А Бабел колкото по-скоро се махне, толкова по-добре за него.

CEC0_vg
05.01.2010 22:08

То и в Байрен щеше да ходи ама ... Спекулаций. Бабел ще остане в Ливърпул поне още 2 сезона. Не стига, че имат проблеми в нападение.

Patilanec
05.01.2010 21:38

"Както е известно, "сините" имат трансферен бюджет от 40 милиона паунда през януари".. уоу за отбор като Бирмингам това са бая пари за трансфери ! *thumb_up*

tymypa
05.01.2010 21:17

доста голяма грешка правят като го продават а не му дават шанс да поиграе повече и да се докаже .. доста класен футболист е и те го продават и ще купуват някакви турчиля които не могат да ритат ... какво да кажа освен това което винаги съм казвал .. бенитез не става за трансфери на 1-2 добри прави 10 трагични или купи някой добър и не го пуска да играе