Джерард: Поемам вината за слабия сезон

16:53
Джерард: Поемам вината за слабия сезон
Стивън Джерард даде трезва оценка за разочароващия сезон на Ливърпул, като заяви че той и неговите съотборници трябва да поемат пълната отговорност за слабите резултати на тима.

Кампанията за "червените" вече може да бъде описана като провал, след като мърсисайдци отпаднаха още в груповата фаза от Шампионска лига, а и водят ожесточена борба едва за влизане в топ 4 на класирането в английското първенство.

Лошите резултати доведоха до сериозна дискусия относно поста на мениджъра Рафаел Бенитес, който една не стана шампион с Ливърпул през миналия сезон, а сега се бори за участие в Шампионска лига. Според Джерард обаче вината е единствено във футболистите на "червените".

"Много хора казват, че сегашната ни позиция е озадачаваща след силните игри през миналия сезон. И наистина това е така - класирането в таблицата никога не лъже, ние просто не сме достатъчно добри", заяви капитанът на Ливърпул.

"Положението ни не е лошо и играчите трябва да поемем отговорността за това. Сега трябва да погледнем класирането, да запретнем ръкави и да върнем обратно този футболен клуб, където е неговото истинско място. Ще направим всичко възможно", каза още Стивън Джерард.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kraska_27
06.01.2010 17:05

Кой каквото и да казва НАЙ-великия отбор с НАЙ-вярната публика е LIVERPOOL. *wink*

ironmachine
05.01.2010 20:46

Ето за това е капитан ! Сърцат , добър , невероятен футболист ! *beer*

gerrardksp
05.01.2010 20:19

Стивън Джерард.. Колкото добър футболист.. толкова и добър 4овек *thumb_up*

tamate_unufreev
05.01.2010 18:09

ето един истински капитан .. не съм от Пулл но шапка пред джерард един истински Футболист ...
*beer* наздраве Стиви Г и не бий хората повече