Звезда на Порто отряза мераците на Юнайтед и Арсенал

16:32
Звезда на Порто отряза мераците на Юнайтед и Арсенал
Манчестър Юнайтед и Арсенал ще трябва да почакат, за да започнат борбата си за привличането на нападателя на Порто Хълк. Живанилдо Виейра де Соуса, както е истинското име на бразилския футболист, иска да продължи със стабилните си изяви в Португалия, за да попадне в селекцията на Карлос Дунга за предстоящото световно първенство.

Според медиите в Англия мениджърът на Манчестър Юнайтед е готов веднага да брои 20 милиона паунда за 23-годишния нападател, а Арсен Венгер също следи изявите на футболиста от близо.

"Влизането в състава на Бразилия за Мондиала е основен приоритет за Хълк. Ако това стане, тогава ще мислим за трансфери в Англия или други силни първенства", заяви агентът на играча Теодоро Фонсека.

Порто привлече в редиците си Хълк преди две години от бразилския Коринтианс за 5,5 милиона евро, а договорът на играча с португалския клуб е до лятото на 2012 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RoNaLDo0o
08.02.2010 19:07

Това е един много класен игра4 но вьв порто няма на каде да се развива пове4е тои наистина станаха 5 пьти под ред шампиони на Портогалия но друго е вьв Унитед *smile* от там са излезли доста добри игра4и