Барса \"погали\" Атлетико Мадрид с шестица

08:52
Барса \"погали\" Атлетико Мадрид с шестица
Отборът на Барселона изигра най-добрата си продукция от началото на сезона в испанската Премиер дивизион и закономерно вкара шест гола на мадридския Атлетико.

Всичко в тази среща се реши още в първите седем минути, когато "каталунците" вкараха три от попаденията си чрез Маркес, Ето\'о от дузпа за нарушение срещу Лионел Меси и фаул на аржентинеца. Последва почетното попадение за столичани, като негов автор бе Макси Родригес. Същият този футболист в течение на срещата трябваше да бъде заменен, след като почувства някаква болка.

Амбициите на домакините не спряха до тук и те продължиха да нападат, което им донесе нови два гола благодарение отново на Ето\'о и исландеца Гудйонсен.

Втората част премина малко по-спокойно, като влезлият на мястото на камерунеца Тиери Анри след чудесна комбинация с друга една резерва Боян Къркич не остави шанс на сънародника си Грегори Купе и от границата на наказателното поле оформи крайното 6:1.

С успеха си отборът на Пепе Гуардиола се изкачи на втора позиция на три точки от водача Виляреал, който вчера вечерта също спечели своята среща надделявайки над отбора на Бетис Севиля с 2:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Shev4enko_
05.10.2008 15:29

Докато гледах първото полувреме на този мач, чесно ви казвам останах без думи ... отдавна не бях гледал Барса така ... браво !!

iksvel
05.10.2008 13:05

Убеден съм, че Ливърпул няма да победят на Анфийлд срещу Атлетико.

Dumbi
05.10.2008 12:47

Пуул да не са Челси, че да се издънят

Frankie_Lampard
05.10.2008 10:30

Тази среща бе прекрасна , имаше изобилие от голове , техника и прекрасни комбинации , но дали не бе прекалено късно това за Барса .. Като цяло футбола беше на ниво с малко спад през 2-рото полъвреме , но напълно нормално пожелавам успех и на 2та отбора и стискам палци за Атлетико в ШЛ