Бранител на Ливърпул преминава в Наполи

09:20
Бранител на Ливърпул преминава в Наполи
Италианският защитник на Ливърпул Андреа Досена ще премине в представителя на Серия "А" Наполи срещу сумата от 5 милиона евро, съобщават медиите на Острова и в Италия.

Информациите гласят, че трансферът на играча е 100% сигурен,мениджърът на мърсисайдци Рафаел Бенитес ще получи по-малко пари от похарчените при пристигането на Досена девет милиона евро.

Както е известно основна трансферна цел на Ливърпул е класен нападател, който да партнира успешно в атаката на тима заедно със звездата Фернандо Торес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

niki_kts
05.01.2010 10:14

Най-накрая Бенитес разбра,че в отбора си има доста ненужни футболисти и реши да ги продава!Като истински фен на Ливърпул мога да кажа,че новината за продажбата на Досена е добро начало на януарския трансферен прозорец!Сега остават Воронин(най-вероятно в Херта), Бабел(към него интерес изглежда имат Бирмингам, Фиорентина и Байерн), Деген(идея си нямам къде ще го продадем???),аз бих добавил и Риера и Лукаш, но едва ли "Дон" Рафа ще се раздели с тях! Колкото до трансфери в посока "Анфилд", най-усилено се говори за ван Нистелрой и за Макси Родригес!За холандеца е ясно, че няма как да се пребори с конкуренцията на Бензема,Раул и Игуаин в Реал,а пък той безспорно е класен нападател, макар и на 33 години, така че бих се радвал да го привлечем. По този начин ще си отмъстим и за Оуен! Аржентинецът не съм го гледал изобщо и не знам какви качества има, затова няма да го коментирам.