Левски си купува Кривия срещу ?20 000

08:57
Левски си купува Кривия срещу ?20 000
В първия работен ден на 2010 година Левски похарчи към 160 000 лева за двама нови. Александър Александров, прогонен от Черно море, ще струва 20 хиляди евро в посока София. Футболистът № 1 за 1999-а, който на 19 януари ще навърши 35 г., ще се върне на "Герена" в четвъртък за началото на зимната подготовка. Шампионите вчера се договориха с "моряците" и с халфа, подписи се чакат всеки момент, съобщава "Труд".

Левски сключи контракт и със Спортист Своге за Мирослав Антонов. Авторът на 5 гола през есента е на 23 г., висок е 190 см и е тежка деветка от типа на култовия Кирил Миланов. Цената е 120 000 лв., гласи неофициална информация. Личният договор на Антонов се чака днес и вероятно ще е до юни 2012-а.

"От дете мечтая да играя на "Герена" - каза нападателят. - Много се надявах този трансфер да стане. Баща ми е левскар и от малък станах такъв. Добър приятел съм с Христо Йовов, надявам се да ми подава, за да бележа голове."

"Сините" мислят още за вземане на френски нападател и халф. Иво Иванов (Берое) ще излезе на преден план при продажба на защитник - Юсеф Рабех, евентуално и Живко Миланов.

Георги Иванов-Гонзо поясни, че Левски не търси вратар от началото на декември, когато Георги Петков обяви, че остава. Явно още тогава е прекратен интересът към Кирил Акалски от Локомотив Пловдив.

Елин Топузаков е възстановен, показаха прегледи. Футболистът с най-много мачове за наш клуб в евротурнирите ще почне подготовка в четвъртък наравно с останалите. Заради контузии защитникът пропусна половината двубои през есента. През паузата Топузаков почива само 5 дни, а в останалото време тренираше, за да е готов по-бързо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tedo_dm
05.01.2010 15:45

за Кривия се говореше от лятото още и най после е факт надявам се младото момче в атака да се наложи не като георги христов пален провал *thumb_up*

Pileto
05.01.2010 14:39

Това е което липсваше на Левски през тези години.Това е наи градивния футболист,импровизаця,опит,хъс и любов към Левски.САШО АЛЕКСАНДРОВ,сега може да продадем Тасевски.