\"Важното бе да запазим Рууни, а не Роналдо!\"

20:22
\"Важното бе да запазим Рууни, а не Роналдо!\"
"Важната новина за Манчестър Юнайтед през лятото бе, че запазихме Уейн Рууни в отбора, а не че загубихме Кристиано Роналдо", споделя защитникът на "червените дяволи" Неманя Видич.

"Не го казвам, за да обидя и нараня Кристиано. Той е великолепен футболист, но Рууни е човекът, срещу който се играе най-трудно. Уейн постоянно тича, пресира, бори се за топката, а когато я овладее има техниката да финтира човек и да стреля от дистанция. Головете му срещу Хъл Сити и Уигън ни оставиха в борбата за титлата", допълни Видич.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crissttiano
08.01.2010 17:01

пълна глупост *lol* BornToHate не знам дали се е обадил но със сигурност това е медиен цирк *joking*

BornToHate
05.01.2010 02:28

30мин след като Видич е казал това се е обадил на Роналдо и му е обяснил,че това е медиен цирк с цел да се вдигне цената на Рууни.

ferdi_95
04.01.2010 22:53

Ся идва по-трудното...Да се запази Видич. *sad* Той Рууни знае за положението в Реал и иска да е като Гигс без това! Той ще играе поне докато Сър Алекс е на чело на отбора. Всичко може да се обърка при нов треньор. Наблюдавали сме много търкания между легенди на клуба и надути новодошли мениджъри. Но ако Видич се махне... трябва сериозна сума над 20 милиона да се хвърли за класен защитник, партниращ на Рио Фърдинанд за в бъдеще! *party* Вярно без Рууни нямаме толкова голове и от него зависи на 60% представянето на Юнайтед. Затова успех на Рууни, че да успява и Юнайтед *beer*