В Нюкасъл уверени: Ще вземем палача на \"червените дяволи\"

20:02
В Нюкасъл уверени: Ще вземем палача на \"червените дяволи\"
В лагера на Нюкасъл все още са уверени, че в близките дни ще успеят да привлекат нападателя Джърмейн Бекфорд, който неделя вкара победен гол за Лийдс при гостуването на Манчестър Юнайтед от третия кръг на ФА Къп.

Първоначално се очакваше "свраките" да платят 1,25 милиона паунда за Бекфорд, чийто договор с Лийдс изтича през лятото. Сега обаче, от лагера на йоркширци са поискали по-висока сума.

"Вижте класата на един футболист не зависи от един мач. Просто сега всички говорят за Джърмейн, защото успя да вкара на "Олд Трафорд". Истината обаче е, че ние щяхме да го искаме, независимо как се бе представил срещу "червените дяволи", коментира мениджърът на Нюкасъл Крис Хоутън.

"Ние имаме нужда от нов нападател и водим преговори. Това е ясно. Убеден съм, че ще осъществим тази сделка. Януари е дълъг, така че имаме време да постигнем споразумение, тъй като е ясно, че той няма да поднови договора си с Лийдс", допълни Хоутън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

carterMVP
05.01.2010 00:37

ето ви ясен пример футболист от 3та девизия струва колкото половинатапърви състав на Левски или цска ... БГ Първенството може да се мери сигурно с 4тата Девизия на Англия ... *sick*