Бивш национал преминава в румънските \"армейци\"

17:32
Бивш национал преминава в румънските \"армейци\"
Българският защитник на румънския Оцелул Галац Живко Желев може да се окаже в гранда Стяуа Букурещ през идния трансферен прозорец, гръмнаха румънските медии.

Според "Газета Спортурилор", Желев, който премина в Оцелул Галац през лятото на 2007 година от Литекс Ловеч за 150 000 евро, може да облече фланелката на Стяуа като свободен агент. Това е възможно, тъй като през последните 4 месеца българинът не е взимал заплата и ще разтрогне договора си по вина на клуба.

Треньор на Стяуа пък е Михай Стойкица, който познава отлично Живко Желев и от съвместната им работа в Литекс през сезона 2000-2001.

Според сайтът Ziare.com трансферът вече е одобрен от собственика на тима Джижи Бекали. Той е позволил Желев да бъде привлечен, защото ще излезе без пари и заплатата му стига тавана, който е приет в клуба. Медиите твърдят, че ако българинът премине в Стяуа, ще получава около 10 хиляди евро на месец.

Старши треньор на Университатя Крайова, който е доскорошният национален селекционер на Румъния Виктор Пицурка обяви, че Желев е един от тримата най-добри централни защитници в местната лига в този момент. Той каза още, че е нормално да има интерес към такъв играч, който отгоре на всичко е и свободен агент.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари