Атлетико Мадрид поиска халф на Тотнъм

19:38
Атлетико Мадрид поиска халф на Тотнъм
Дейвид Бентли има възможност да избяга от кошмарния си престой в състава на Тотнъм, след като получи предложение да премине в испанския Атлетико Мадрид.

Бившият полузащитник на Арсенал и Блекбърн попада много рядко сред избраниците на мениджъра на "шпорите" Хари Реднап през този сезон и сам заяви, че няма нищо против да напусне "Уайт Харт Лейн".

25-годишният Бентли, който дойде в Тотнъм с трансфер от 15 милиона паунда от Блекбърн, ще бъде от полза на закъсалия в Примера дивисион тим на Атлетико Мадрид, ако двата клуба стигнат до споразумение.

Според медиите на Острова Атлетико може да привлече Дейвид Бентли под наем от този месец до края на сезона, с опция за неговото закупуване през летния трансферен прозорец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

top4o_1994
05.01.2010 19:44

браво, бербатов да има кошмарен престой в Тотнъм... само дето вкара над 50 гола за 2 сезона...

iksvel
05.01.2010 00:40

Нищо лично, MVP, но но престоят на Бербо при "шпорите" ако е бил кошмарен, защо бяха платени 38 милиона евро за него ? Мисли малко....

carterMVP
05.01.2010 00:38

хаха всеки има кошмарен престои в Тотнъм.. *lol* ебати антипатичния отбор .. Павличенко , Бербатов , Бент сега и Бентли ... *lol* егати отбора *thumb_up*