Сър Алекс подменя половината отбор за дербито със Сити

15:24
Сър Алекс подменя половината отбор за дербито със Сити
Сър Алекс Фъргюсън обяви, че ще направи доста промени в състава на Манчестър Юнайтед за предстоящото дерби с градския съперник Манчестър Сити в средата на седмицата. Шотландският специалист разкри, че е много недоволен от играчите, на които даде шанс за изява в неделя срещу Лийдс и по-голямата част от тях ще "гризнат дръвцето".

"Играчите на Лийдс се бориха като тигри, но това е нещо нормално, всички отбори го правят, когато дойдат на "Олд Трафорд". Сега е нужно да премахнем това, което се случи, от системата си. Предстои ни важен полуфинал, като трябва да уточня, че голяма част от титулярите срещу Лийдс няма да играят в следващия ни мач. Това е напълно нормално, тъй като те се провалиха", споделя сър Алекс.

Предполага се, че Габриел Обертан, Андерсон, Дани Уелбек и Фабио Да Силва ще бъдат забити на пейката от Фърги заради слабото им представяне срещу "белите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lamers_pro
04.01.2010 19:21

Пожелавам победа на Сити!Отдавна ги следя,отпреди арабите да ги купят,но сега по-малко! *wink* Симпатични са,дано бият! *beer*

danman
04.01.2010 17:08

Много лоша серия са почнали.Дано вече да я прекъснат и да се нахъсат за победи.

hitrin
04.01.2010 15:35

Да,веднага нападна резервите а тоя Уес Браун не знаеше къде се намира няма да го остави резерва.Вярно че в статията пише ПРЕДПОЛАГА СЕ но ако е така ще е доста тъпо.От Арсенал съм но за Уелбек не съм съгласен да бъде оставен резерва.Ако не се лъжа това му е първия слаб мач от когато го пускат да играе.Вярно че имат Оуен , Македа , Бербо,Рууни но трябва да си пазят силите за премиършип *smile*

Madjarov93
04.01.2010 15:26

Половината *lol* Целия мене ако питате и Руни и сички *smile*