Рибери отказа на Интер заради \"Белия балет\"

13:58
Рибери отказа на Интер заради \"Белия балет\"
Звездата на Байерн Мюнхен Фрак Рибери е отхвърлил оферта от страна на италианския шампион Интер, като е заявил, че иска да играе единствено за Реал Мадрид. Според "Кориере Дело Спорт" собственикът на "нерадзурите" Масимо Морати е предложил 60 милиона за французина, но самият играч е отхвърлил предложението.

"Искам в Реал Мадрид и никой друг клуб", е отговорил Рибери на запитването на Масимо Морати.

Това се случва само няколко дни, след като от баварския гранд отрекоха, че водят преговори с "Белия балет" за преминаването на французина на "Сантяго Бернабеу".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MCFOXXX
08.01.2010 22:13

Ами момчета я вижте Бундестима и ми кажете примерно националите на Англия и на Испания колко световни и европейски титли имат и тогава говорете. Интер палячовците дето Манчестър Онайтед ходом ги отстрани от ШЛ миналата година. Бавен им е футбола в Италия в момента и за 2009 смело мога да кажа че отстъпи на Бундеслигата. Милан безспорно са гплям отбор и само мога да ги уважавам, но CEC0_vg си казва много точно нещата. Сега МИлан ще отстранят Ман Юнайтед, но да не се падат с Байерн, защото ще има пердах *beer*
Самно Байерн!!!

Madjarov93
06.01.2010 21:40

Цеко ти си бъл яко тъп сигорни не ти го казват за пръв път ама...Бихте Ювентус 4 на 1 и станхте много големи а нас къде ни сложи че сте ни били 4 на 1 бе.А да сетих се тоя поарака където ви го направихме.Боли да отпаднеш от ШЛ от Милан 4 на 1 и за тва после за тая Ауди ли Мауди ли къп като ни бихте 4 на 1 станхте велики *lol* Радвай се че сте ни били там щото в ШЛ е по важно тоест тогава е било насеризно да не мислиш че Милан ще ти тича за тая умре купа Ауди В ШЛ се вижда колко играете така че не говори много а и не е било само тогава припомни неква победа над нас ама да е скоро и да сте ни отсранявали.

CEC0_vg
05.01.2010 18:44

Освен Интер кадето са над всички немски отбори. Байерн отпукаха и двата жабарски с по 4-1 и няма да се очудя този път с повече. Френското било по-силно. ьахьаххаь Освен, че в Жабария има по-добри отбори в друго какфо превъзхожда немското(да изклучим успехите за Кеш). По-по красив футбол, по-интересно първенство ли, по-гледано ли какфо ми кажете та спорите. И ако Бордо не е от класата на тези италиански отбори които ми предложи защо ебаха дуспентус?

CEC0_vg
05.01.2010 18:35

няма такъф дебил кат тоз. Ми кое е по-гледано бе педерасче малко? Да не би жабарското? НЕМСКОТО ПЪРВЕНСТВО Е НАЙ-ГЛЕДАНОТО В ЕВРОПА. Ама какфо да говоря на тапак, който не знае, че в Германия отборите от 3-та дивизия имат стадиони по 40 хиляди.

biznesmen
04.01.2010 19:37

Изобщо се чудя защо сравнявате Сериа А с БУндеслигата.Италианското е много НАД германското къде ми ги сравнявате просто погледнете постиженията на двете страни.

arsenov
04.01.2010 18:33

кое енад кое? аз гледах италианското дербо интер-юве то не беше футбол то беше клане беше някъв селски мач с нарушения на всеки 2 мин тва ли е футбол тва ли е по доброто? Байерн се казва пич

milan260
04.01.2010 18:25

Макар и да не харесвам Интер мога да кажа , че са с класи над Баерн.АДриано брат всичко точно си казал напълно съм съгласен с теб италианското първенство е много над германското.

arsenov
04.01.2010 18:22

Adrian000 всеки си има мнение бе пич кво му дърпаш лекции аз пък ше ти кажа че един велик милан не успя на 2 пъти да бие средния бремен миналата година много име добро първенството а и Рибери не луд да слезе от кон ма магаре че да отиде в интер

Adrian000
04.01.2010 18:04

интригата е само вътрешна като се вижда един Бордо ,който контролира нещата убедително и това всички други са равностойни, но това не значи ,че са от класата на Интер, Милан или Ювентус даже Фиорентина! Колкото до Рибери, никой футболист не струва толкова мн пари! За 60 милиона може да вземе Швайнщайгер и Робен пакет и ще му останат и за един 20-23 годишен защитник на добро ниво!

Adrian000
04.01.2010 18:03

Ти май не си добре пич Германското било по- силно от италианското *lol* Ми то се вижда един Байерн Мюнхен дето едвам прескочи с един силен мач в целия цикъл един Щутгард ,който с клизма мина през най- слабата група в ШЛ ,шампиона- Волфсбург отпада за сметка на ЦСКА (Москва) като се има предвид ,че в групата беше и Бешикташ силните игри на германците са в Лига Европа просто ,защото Италия и Англия не я слагат в сметките си може би Валенсия и Атлетик Биобао да се пробват като цяло аз виждам Интер, Милан и Фиорентина с реални шансове да прескочат 1/8 финалите макар ,че срещу тях са Юнайтед, Челси и Байерн докъто Щутгард са обречени, виждам просперираши Рома, Дженоа, Сампдория, Наполи, Парма, Палермо един страхотен хит- Бари куп равностойни отбори! В Германия просто силите са изравнени докъто в Италия има грандове ,които в един момент се откъсват пред останалите докъто големия гран Байерн неможе да намери лицето си Германия и за това отбори средна класа като Леверкузен, Вердер, Хамбургер, Хофенхайм и Шалке ,които в ШЛ нямат шансове могат да се борят за титлата срещу безличният колус ,който играе на приливи и отливи това се отнася и за Франция,

biznesmen
04.01.2010 17:32

Хахахахха немското каза аааахахахаххаха ненене хахахаха недей така е бате хахахха виж къде има повече пари,кое е по-гледано и тогава говори хахаха в кое първенство има повече КЕШ а ? ИТАЛИАНСКОТО хахахаха къде ми слагаш германското то е по-зле и от френското *lol*

CEC0_vg
04.01.2010 16:46

Мойто момче, ако изключим Барселона, Реал и Севилия всеки отбор от топ10 на Германия ще смаже испанските. И да за италианското говоря. Немското е с светлинни години пред тез слабаци.

Madjarov93
04.01.2010 16:44

Цеко нещо немога да ти схвана идеята ама ако Испанското или Италянското е по умрело от бундеслигата пич нещо не си в ред с кой акъл го казваш това

CEC0_vg
04.01.2010 14:25

Как разбра, че са слухове? И кой луд ще иде в първенство 10 пъти по умряло от БУНДЕСЛИГАТА и в отбор който не може да стъпи на малкият пръст на 3 отбор по величие за 20 век.

leki4kiq
04.01.2010 14:25

Т'ва вече не са слухове,защото рано или късно Рибери ще отиде в Реал Мадрид *stop* *thumb_up* *party*