Анчелоти реши кой ще замести Дрогба

10:52
Анчелоти реши кой ще замести Дрогба
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти е убеден, че младият нападател на лондончани Даниел Стъридж ще успее да запълни празнината, която остави основният реализатор на тима Дидие Дрогба.

Атакуващият футболист на Кот д\'Ивоар ще вземе участие в турнира за Купата на Африканските нации, а за негов заместник от италианския наставник е определен Стъридж. Младият нападател загатна за добрата си форма по време на последния мач на "сините" срещу Уотфорд от ФА Къп, който бе спечелен с 5:0. Бившият нападател на Манчестър Сити се разписа на два пъти във вратата на гостите, с която е спечелил симпатиите на Татко Карло.

"ТДаниел изигра страхотен мач. Това ще внесе допълнителна увереност в неговите сили. В отсъствието на Дрогба за нас е важен факт, че Стъридж се намира в страхотна форма”, каза Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ATSATA
04.01.2010 13:52

Стъридж може и да стани голям нападател след време но не смятам че сега може да замести Дрогба... Според мен не купят ли сега някои класен нападател или атакуващ халф,няма да земат нищо като купа този сезон.

Lollipopp
04.01.2010 13:33

"ТДаниел" какво ще рече това *erm* иначе Стъридж има голям потенциал и сега е момента да го покаже *thumb_up* martototo - гледайте вие да не берете ядове че се вижда че без Фабрегас и Перси никакви ви няма ;x

martototo
04.01.2010 11:25

Талант е....обаче Дрогба си е Дрогба няма заместване.Ще берат ядове скоро време Челси което е добре дошло за Арсенал *cigarette*