Левски се точи за чужденци от Ботев

08:45
Левски се точи за чужденци от Ботев
Чужденци от закъсалия Ботев Пловдив ще купува през зимата шампиона Левски, съобщава "Тема Спорт".

Тодор Батков и Георги Иванов – Гонзо искат да вземат без пари нападателя Ален Карлет и вратаря Лука Бриньоли, които се очаква да разтрогнат на първия арбитраж договорите си по вина на клуба. Инициатор за техния трансфер е собственикът на "сините".

"Търси играчи от по-закъсалите отбори, които ще дойдат без пари. Виж тези италианци от Ботев не са лоши, защо да не вземем най-добрите им", казал наскоро адвокатът на Гонзо, твърдят източници на "Тема Спорт".

От Левски все още не са финализирали трансфера на нито един свой играч в чужбина и не могат да си позволят да купят дори футболист от "А" група.

Така под въпрос е сделката с Иво Иванов от Берое, който е с единия крак в Черноморец Бургас. Мирослав Антонов от Спортист Своге пък може да премине в ЦСКА.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stevo
05.01.2010 18:49

А ми вземете целият Ботев , то и без това нищо не плащате , дали са свободни агенти или не все тая .

jaws
04.01.2010 15:59

Няма да ги купят а ще ги вземат като свободни агенти! Ама то Ганьо и дружина като толкова си могат. *lol*

Mallorca
04.01.2010 14:45

Търси играчи от по,закъсалите отбори, които ще дойдат без пари." Батков излагаш се вече сьс таэи политика на Баткофффффффф Уефски може дори и да не играе вьв Европа догодина *lol*

thelastunicorn
04.01.2010 14:06

DenteMente тоя мустаклия взе близо 8млн. евро от ШЛ и почти толкова от финалите на Уефа... Както казваш ти ако беше отвързал кисията, можеше да играем във всяко едно издание на ШЛ.

DenteMente
04.01.2010 13:43

Сваляме парите от 14 на 11млн. аха имаш 11милиона и взимаш берачите на смокини от Италия.... ДОБРА ЛОГИКА *lol* Тоя ако отпусне кисията още след влизането в ШЛ можеше да направиме един доста добър отбор и да биеме с разлика отбори като Дебрецен *sick* Ама както и да е ако не друго Батков този сезон отказа доста хора да ходят на мачовете на Левски...щом се радва на 300 човека публика няма лошо да продължава и накрая ще има 30

danistrong
04.01.2010 11:02

"Търси играчи от по-закъсалите отбори, които ще дойдат без пари." Батков излагаш се вече.. *lol* Толкова ли нямаш пари за да вземеш някои качествени играчи , а постоянно купуваш от рода на "Йовов" *thumb_down*