Лийдс покори \"Олд Трафорд\" и изхвърли Ман Юнайтед от ФА Къп (видео)

15:45
Лийдс покори \"Олд Трафорд\" и изхвърли Ман Юнайтед от ФА Къп (видео)
Отборът на Манчестър Юнайтед загуби от тима на Лийдс с 0:1 в среща от третия кръг на турнира за купата на Футболната Асоциация в Англия и напусна надпреварата.  Титуляр в състава на сър Алекс Фъргюсън на стадион "Олд Трафорд" бе българският нападател Димитър Бербатов, който започна в атаката на "червените дяволи" заедно с англичаните Дани Уелбек и Уейн Рууни и игра до края на мача.

Първите 15-тина минута на срещата минаха под диктовката на домакините, като Бербатов, Рууни и Андерсон имаха възможности да открият резултата.

Джърмейн Бекфорд в 19-а минута обаче изненада домакините, като получи пас от дълбочина, изпревари Уес Браун и с елегантен удар с левия крак преодоля Томас Кушчак за 1:0 за Лийдс на "Олд Традорд".

Пет минути по-късно двойно подаване между Рууни и Бербатов изведе англичанина на чиста позиция, но играчът на Юнайтед не успя да преодолее стража на гостите. В 30-а минута отново Рууни можеше да възстанови равенството, но ударът му с десния крак мина покрай страничната греда на Анкерген.

До края на първото полувреме "червените дяволи" имаха териториално и игрово предимство, но не успяха да материализират превъзходството си и Лийдс се оттегли като водач след първите 45 минути.

Пет минути след началото на втората част Бербатов изведе с хубав дълъг пас Дани Уелбек на стрелкова позиция, но изстрелът на нападателя бе отразен от стража на гостите Каспер Анкерген. В 58-а минута Уелбек и Обертан бяха заменени в игра от Антонио Валенсия и Райън Гигс.

В 71-а минута влезлият като резерва английски нападател Майкъл Оуен получи отличен пас от Валенсия в наказателното поле на Лийдс, но отиграването на футболиста беше разочароващо и не донесе желания резултат.

Пет минути по-късно чисто голово положение пропусна и Уейн Рууни, който не успя да реализира след хубав пас на Антонио Валенсия.

Гостите от Лийдс съвсем не играеха защитно и в 78-а минута голмайсторът Джермейн Бекфорд едва не удвои резултата за своя тим, след като първо добре се освободи от опеката на бранителите на Юнайтед, а след това отправи коварен изстрел с десния крак, който мина на сантиметри от страничната греда на Кушчак. Минута по-късно и гредата спаси Юнайтед от нов гол за Лийдс.

До края на мача "червените дяволи" получиха една страхотна възможност в 4-а минута на продължението, при която след разбъркване бяха отправени няколко изстрела към вратата на гостите, но Лийдс оцеля и изхвърли големия фаворит от ФА Къп.

Стартови състави:

Манчестър Юнайтед:
Кушчак, Невил, Браун, Фабио, Евънс, Андерсон, Гибсън, Обертан, Уелбек, Бербатов, Рууни

Лийдс: Анкерген, Кроуи, Киснорбо, Нойлър, Дойл, Килкени, Хоусън, Джонсън, Хюз, Бекфорд, Бекио

Манчестър Юнайтед - Лийдс 0:1
0:1 - Бекфорд, 19\'

Видео от мача ТУК!!!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Phenomenom
04.01.2010 16:03

Madjarov93 Омръзна ми да чета тъпизмите на такива разбирачи като тебе *angry* Влизаш в тоя сайт,намираш някоя статия и започваш да изливаш повърхностните си разсъждения (дори не пишеш по темата)! Фен съм на Юнайтед и не твърдя, че това е най-добрия им сезон,нито че играят най-добрия футбол в Европа или че са заслужавали да отстранят Лийдс конкретно в този мач!Но да ми казваш,че Юнайтед не били велик отбор просто не мога да го приема! Щом е така кажи ми твоя ,,Велик" отбор кога за последно е печелил 3 поредни титли в първенството което играе *lol* Убеди ме какво е за тебе велик отбор *wonder* Никой не ти казва да си фен на Манчестър или на някой друг отбор но имай поне малко уважение мишкар такъв *angry*

ferdi_95
04.01.2010 12:21

*lol* ZooM .. направо ти е гладък мозъка отвсякъде. Как може ние да не знаем да пишем дуСпа правилно. Български учил ли си? Да не спорим щот на испита имам 5.867 и едва ли някой дет е броил мухите под чина и ги е гонил с поглед в часовете може да ме оспори. Как пишеш - дуСпи *sick* или дуЗпи ? със "с" е приятелю. Недейте се хващаите за правопис в този сайт, защото само на шльокавица сте свикнали и за никъде сте без нея *joking* . Лийдс си биха заслужено и толкова. Юнайтед се отпуснаха твърде много , но за тях този мач няма значение. Сега идва важното градско дерби и това е от значение! А и ако ми спориш за симулацията на Рууни... какво направи Едуардо бе? АА? *angry*

ZooM
04.01.2010 11:04

Lollipopp за какво въобще се хващаш да спориш с фен на МАНАФчестър!! Той още незнае как се пише дузпа тръгнал да ми обеснява кво има и кво не.Руни като симулира срещу Арсенал да не би са ми обесняваха как,ако съдята не им беше дал дузпа ,а на нас ни бе дал една редовна щяхме да ги отвеем. Не напротив.Сега да мълчат I'm Arsenal till i die !!

me4a123
04.01.2010 10:57

Lollipopp щом питаш да ти кажа според мен беше за ХИКС Пък после да се решава кой ще продължи и стига сте се плюли вече.

stefchov
04.01.2010 10:12

браво на Лийдс *thumb_up*!!!! Отбора на Сафко много се отпусна като видя слабия отбор на Лийдс , но бяха неприятно изненадани. *thumb_up* *lol* *beer*

Lollipopp
04.01.2010 09:58

me4a123 - Юнайтед ли заслужаваха да бият *erm* ти си някъв уникат *thumb_down*

Madjarov93
04.01.2010 09:45

ДО "ИП" и Тоя под мен баш отбори като манчестър и тем подобни от анг та лига развалиха футбола с техните заеми и кредити ега затънат да видат че с пари не се прави само Манафите дължат сигорно над 600 млн вие ги изкарвате за много велики то се вижда колко са велики кога не ви изнася мача казвате че е уговорен така ли?

me4a123
04.01.2010 07:58

Пак съдията обърка целия мач *wink* . Поне една от двете чисти дуспи трябваше да свири и задължителен червен картон на Браун. Иначе браво на Лийдс за силната съпротива ама не заслужаваха победа.

ip
04.01.2010 04:48

mostoles писането на кирилица е задължително , не пожелателно.Мисля, че най-сетне трябва да проумеем, че футболът е игра, но не покер или рулетка, а просто игра, която всички ние обичаме. Манчестър паднали..голям праз, Лийдс играха със сърце и спечелиха, а парите развалиха футбола и на всички нас това е пределно ясно..

RealMafia
04.01.2010 00:19

Нема такива разбирачи кат тука в тоя саит братко нема ги никаде другаде сички виждаме в последно време какво правят челси и ливърпул и челси ги биха астън вила уигън ви еба маиката с 3наа1 ама кво боклуци такива ебете си путките ленини нещасници *lol*

ferdi_95
03.01.2010 23:53

Поне феновете на Ливърпуул да не се гордеят само от един мач. Като вземете малко победи от сорта на отбори под топ 10 във Премиършип и наберете малко точки и си оправите срама от Лига Европа...Тогава плюйте по другите отбори. Защото в момента сте във много по-лошо положение отколкото Манчестър Юнайтед. Поне се борим за титлата. И докато сме го правили никога не сме оставали на 2ро място в таблицата *thumb_down* Така че да не истъкваме проблеми. И спрете със тези 5 КЕШ. През трупа ми е.. 1ната е през последните 10 години.. другите са чак към наборите на Лили Иванова *lol* Поне за сега не доминирате в Европа , че да се гордеете с 1:1 със Рединг та те си имат САЙТ.... как може това е велик клуб и велико постижение. Поне паднахме от клуб с амбиции. И не сравнявайте Реал-Алкоркон и Юнайтед-Лиидс. Реал бяха без Роналдо все пак, а Юнайтед бяха без мотивация *thumb_up*

Madjarov93
03.01.2010 23:53

Абе аз като ви казвах че тия ще затъват с всеки изминал мач вече вие си мислите говора си на х_я

ferdi_95
03.01.2010 23:45

*joking* Като чета коментарите разбирам, че вече никой не знае къде живее. Един обижда друг, който живял в "най-мизерната държава" като той самоя е от там Друг пасе кравите и обижда с думата " селянин " . *party* Много сте прави. Дайте да си викаме : крави, овце.... и така до Елтън Джон" ама в крайна сметка пред щайгите в нета всички сме равни. Но нали трябва да има малко простотия де ... все пак всички сме от село *beer* Айде .. и четете табелите и коментарите, че няма да можете да намерите къде да се приберете в село Бистишко *sick*

muha_hunter
03.01.2010 23:24

Owenited4ever написа:

CEC0_vg както винаги тии си една тъпа проститутка на която трябва да и напомпат гъза всички фенове на всички отбори ти курво смотана извратена да ....... дано повръща ми се от тебе ве грозник долен педерас такъв ббоклук мършав смешно копеле тъпо копеле долен педерас всички обидни думи те описват със невероятна точност ве педалче смотано


Owenited4ever забрави за запетайките *lol* тва май е някакъв друг език

jivko_iankov
03.01.2010 22:55

е вие нали сте наи велите ееее ко ми са сравняваш с реал...ама реал не паднаха на техния стадион и реал не играха с си4ките си титуляри като вас разбирачоо с 4 нападателя пак не моите да вкарате голл....таз година схте гледаме друг шампион мишкааа BLUE IS THE COLOUR

Jurka5
03.01.2010 22:46

Имах впредвид от отбор,който е много по-назад от Лийдс *thumb_up*

Jurka5
03.01.2010 22:44

Има само един глупак-jivko_iankov *lol* Имало само един Манчестър-и това било Сити Такива като тебе са си за клинично-здравни заведения..Случва се на всеки отбор да падне,продължаваме напред.Те Реал паднаха откъде по-зле от Лийдс 4:0..

jivko_iankov
03.01.2010 22:33

има смао един юнитед и това е лийдс има и само един манчестър и това е сити ..в сряда жалки фен4ета на манафа ще се убедите

leni
03.01.2010 22:07

когато на рууни не върви играта виждате какъв е резултата просто и ясно.

Jurka5
03.01.2010 22:00

Каквото и да си говорим слабо изигран мач.Сър-а няма какво да направи просто,някои футболисти просто не са за този велик отбор!Андерсон е може би единственият бразилец,който просто няма никаква техника!Гибсън освен 2-та си гола преди време също не мисля,че е много надежден.Руни изигра безобразно слаб мач!Той от 7-8 метра риташе топката на м/у 35-ти и 40-ти ред на стадиона,което не е типично за него.Доста слаби отигравания имаше.Бербо като никога да ми хареше как играе,даде няколко много добри паса,но никой не се възползва от тях..Все пак този мач и мачовете за Карлинг Къп не са от най-важните,така че може и да се жертват тези купи.Важното е да се гони ШЛ и ВЛ *thumb_up* Ч.Н.Г

Takeo
03.01.2010 21:59

RealMafia ще прощаваш, но ненавиждам хора, говорещи наизуст. Рединг са един от най-старите клубове на острова със 139 годишна история. И моето момче как си представяш този клуб да няма официален сайт. Бих могъл веднага да ти дам линка, но се надявам,че все пак при повторно търсене ще го намериш и сам.

lamers_pro
03.01.2010 21:33

dido0o0o ние "не моем си опраим" краката,но поне не падаме у дома от третодивизионен (но много симпатичен тим-следя ги отдавна)тим,имаме 5 КЕШ,а чак миналата година ни настигнахте по титли във ВЛ,въпреки че не сме взимали титла отпреди 20 години!!!Честито на симпатягите Лийдс Юнайтед! *beer* Иначе YNWA!!! *thumb_up*

RealMafia
03.01.2010 21:31

Мии Лийдс са на първо място в Лига 1 , Рединг са на последно в Чемпиъншип , така че горе долу са на едно ниво ЧЕТЕШ ЛИ БЕ ТАПАНАР (liverpoolanfild)

dido0o0o
03.01.2010 21:30

liverpoolanfild ти да гледаш футбол ако ще и от 62 година пак ще си останеш един задръстен лузър *thumb_down* А и Лийдс доста добър футбол играха , а като знам лузърите как не моат си оправат краката , представям си срещу вас кво щеще да стане *sick*

top4o_1994
03.01.2010 21:18

имаше достатъчно положения за ман, така че те са си виновни че не вкараха.. иначе аплодисменти за играта на Лийдс, пак казвам дано се завърнат в ВЛ, догодина са в Чемпиашип сега водат в Лига1...

paunQ
03.01.2010 21:16

Лийдс изиграха перфектно срещата! Не чистиха топката като ХАМАЛИ, а се мъчеха да образуват контри. Бекфорд 100% ще го искат няколко отбора от ВЛ. Страхотно впечатление остави с изявите си днес. Напред, Лийдс! Отнесете и "шпорите"!!!

manunited666
03.01.2010 21:07

Не , не сме ни кандидат новите шампионата на Англия ... Юнайтед са си шампиона на Англия!

Mindieta
03.01.2010 21:00

Здравейте МАНГАЛЧЕСТЪРЧОВЦИ,как сте? ВИЕ ли бяхте кандидат новите шампиони на АНГЛИЯ? Щото нещо не ми е много ясно ТАМАНГОВЦИ такива!!!

liverpoolanfild
03.01.2010 20:47

blin08 смешко личи си че толкова следиш футбол ние имаме 5 трофея КЕШ а вие само 3 *lol*

blind08
03.01.2010 20:41

liverpoolanfild смешко помните ли Шампионска лига бе , какво стана бе ?!? на 3то място,така ще стане и във Висшата лига на 3то или по надолу ..... голЕмият оТбор няМа щО ... един път напрайхте един обрат и айДЕ стана голям отбор то ще се виде кой ще е на 1во място *thumb_up* ИИИ фенчетата на "ГОЛЕМИЯТ ОТБОР" гледайте с интерес Шампионска лига .... и ДОГОДИНА пАк *beer*

haramilio
03.01.2010 20:39

82-ра година казваш? *lol* *lol* И мога ли да те попитам по коя телевизия ги гледа през 80-та година?, Ако не е тайна рабира се *joking* Не се излагай така бе мен! Личи си, че си на 15 години максимум *erm*

Sagazvamy
03.01.2010 20:38

Абе някакси не мога да пропусна - GLORY, GLORY ... I'M SORRY *smile*
Язък за "чуковете" - щеше да е 'ноо яко и Арсенал и МЮМЮ-ните в един кюп. Но пък "артилеристите" показаха класа - за 3 минути си взеха мача. А на "Уест Хям" не им достигна ЛийдсЮнайтедство!!! И пак - GLOOOOOOORYYY, GLOOOORYYYY - SOOOORRRRYYYY

liverpoolanfild
03.01.2010 20:29

абе манчестър са слабаци и тва няма кво да са спори only liverpool

liverpoolanfild
03.01.2010 20:27

DidooooOoo за разлика от тебе има хора дет знаят миналото на този клуб и следят от мн време английския футбол именно като мен аз сам фен на Ливърпул от 82 а ти сигорно незнаеш какив отбор бяха преди Лийдс не всички в този сайт са пубетедчета като теб които следят футбол от 2-3 години като почнали да гледат финтовете на Роналдо макар че е най-добрия футболист в момента и без него Мангалчестар са за никаде

dido0o0o
03.01.2010 20:24

Мии Лийдс са на първо място в Лига 1 , Рединг са на последно в Чемпиъншип , така че горе долу са на едно ниво *wink*

ceco26
03.01.2010 20:20

Е как да стане, когато тъпи неразбиращи от футбол фенчета на ман. юнайтед или Челси злорадстват след слаб мач на Ливърпул, но когато техния любим отбор почват да говорят некви безумни глупости и едва ли не са паднали нарочно. Като почнат да пишат на програмата за еврофутбол еди какво си рез. и пише ман. юнайтед и те паднат, тогава ще приема тъпите им оправдания, които явно не важат за Арсенал, Ливърпул или някой друг отбор. *sick*

dido0o0o
03.01.2010 20:20

Ееей да ви е*а в тъпаците , до вчера не знаехте кои аджежа са тия Лийдс Юнайтед и в коя лига играят , неска и фенове им станахте *lol* Ама кво да очакваш от лъзари. Аз до ся трябва да съм станал фен на Фиорентина , Вила , Тотнъм и още мноого известни и неизвестни отбори. *thumb_down*

RealMafia
03.01.2010 20:15

ЕДИН ЧОВЕК НЕ ПРАВИ ЦЯЛ ОТБОР СПОРЕД МЕН ЮНАИТЕД СА СИ ДОБРИ СПРАВЯТ СЕ И БЕЗ РОНАЛДО НО ПРОСТО ДНЕС НЕ ИМ БЕШЕ ДЕН

danman
03.01.2010 20:12

Според мен на Манчестър им липсва нещо и това нещо си има име-Кристиано Роналдо.Много от вас пак ще започнат да го хюлят и плюят,но това е истината.Без него няма острота на атаката,няма ги идеите и бързината,няма ги и спиращите дъха завършващи удари на Роналдо и най-важното -няма го хъса за победа.Дали от егоизъм или нещо друго,но той той струеше от него и заразяваше целият тим и те успяваха и побеждаваха.

RealMafia
03.01.2010 20:12

АБЕ ЕИ ЛАИНАР (liverpoolanfild ) ТИ МОЖЕ6 ЛИ ДА СРАВНЯВАШ РЕДИНГ С ЛИИДС БЕ НЕЩАСНИКО "НИЕ ПОНЕ ПРАИМЕ Х АБЕ ВИЕ СЕ ВИЖТЕ НА КОЕ МЯСТО СТЕ ПУК ПОСЛЕ ГОВОРЕТЕ СМЕШНИЦИ ТАКИВА *thumb_down*

danman
03.01.2010 20:05

Аз не мога да разбера това форум за псувни и обиди ли е?Защо се принезявате до там да се обиждате?Не можете ли да се разберете като нормално развиващи се хора?Значи,аз се убеждавам,че повечето от вас влизат тук за да се обиждат,а не да коментират и изказват мнения за футбола.Вие не сте фенове на тази велика игра,а фенове на глупостите и псувните.Засрамете се, бе хора и хайде да си говорим за футбол.За всеки неговия любим отбор е най-добрия и го защитава от сърце и душа,но нека да го правим цивилизовано,като нормални хора.

Notlike
03.01.2010 19:44

Юнайтед игра с резерви. Джони Евънс е резерва, Рафаел е резерва, Фабио е резерва, Рууни е резерва, Оуен е резерва, Бербо е резерва. Абе, причините са много. 1: Юнайтед няма приоритет към ФА къп, нищо, че САФ каза, че иска да я вземе. 2: Те са били с резервите. 3: Продължението не е полувреме, а само 5 минути. 4: Юнайтед си е Юнайтед - във всяка загуба се крие причина, различна от слабата игра. Обикновено си го просят съдиите, ако не - съдиите, ако не съдиите - времето... това е. Не можеш да надиграеш Юнайтед - винаги ще се оправдаят *lol*

lamers_pro
03.01.2010 19:35

Сега фенчетата на МЮ,които вчера злобееха за равенството ни с Рединг да пишат!Къде сте бе,мишоци?! *wink* *thumb_up*

stasi17
03.01.2010 19:33

А Евънс в колко пъти е бил титуляр?!

stasi17
03.01.2010 19:28

Да Кушчак е резерва,но вече не мога да преброя в колко мача пореде е титуляр!

fena_man_utd
03.01.2010 19:10

Оуен в днешния мач трябваше да се докаже като "един добър нападател" и да беше вкарал положението предоставено му от Валенсия.И може би щеше следващия мач да е титуляр.

bak0
03.01.2010 19:05

защо ли не съм учуден от това че загубиха *wonder*

fena_man_utd
03.01.2010 19:02

В този мач Юнайтед се победи сам.Никаква идея в нападение едни и същи атаки през целия мач.Мислех,че като влезнат гигс,оуен нещата ще се променят и поне до 1-1 щяха да докарат нещата,но непознах(за мое съжаление).Иначе играта на лийдс беше много подредена и почти през целия мач създаваха чисти положения и най-важното за тях беше,че изобщо в почти нито един момент не изпадаха в глуха защита нещо много важно за такъв мач.Поздравления за успешния мач,но си мисля,че следващия кръг ще отпаднат,а за Юнайтед остава висшата лига,карлинг къп и евентуално поне едно 1/4финал в ШЛ.*smile*

Zabavnik
03.01.2010 18:47

red_devils94 *lol* А ти "разбирачо" ела да лапаш на феновете на "лузърпул" *angry* Y.N.W.A *party*

lozan_kr
03.01.2010 18:45

То добре че и Лийдс имаха няколко пропуска иначе резултата можеше и да е катастрофален!?

peshotar
03.01.2010 18:40

Няма ли един нормален коментар в тоя сайт *thumb_down* ..иначе много съжалявам за загубата,но толкова пропуски не знам просто.. *angry*

lozan_kr
03.01.2010 18:39

а като Пената обедини лефски и цецка нема кой да ни бие начело със стратега *lol* *lol* *party*

MaRsa7a
03.01.2010 18:34

КОМЛПЕКСИ ПИТАМ ПАК:
Who The Fuck Are Man U ?!

lozan_kr
03.01.2010 18:33

Браво и на Пул и на Барса! И те дърва!? *lol*

lozan_kr
03.01.2010 18:30

Браво на манчо Бербо и сие дърва нещастни!!! *lol*

Barca_fen112
03.01.2010 18:27

Owenited4ever еми ти май препинателни знаци за нищо ги нямаш.Плескаш запетаи където ти падне.Нема точки ,нема нищо.Едно изречение ти 5 реда с 30 запетаи в него и накрая без точка.Ако беше достатъчно умен сам щеше да си ги видиш. *lol*

red_devils94
03.01.2010 18:23

Fuck Leeds United you're down and you're gay (finger)Rule, rule United, rule, rule United *thumb_up* .Фенчетата на сменшните Лузерпоол да не се обаждат много ами да си гледат керливите ризи и те...

Barca_fen112
03.01.2010 18:20

Owenited4ever не искам да ви се намесвам в ламерсия ви спор.Ама ти пак цивриш ,че другите не писали правилно ,но след като 2 пъти ти изнесох леки уроци по правопис на български език ,ти продължаваш да правиш едни и същи грешки.Айде моля ти се ,стегни се все пак съм положил някакъв труд да те образовам ,а ти продължаваш да се излагаш *sad* *lol*

Owenited4ever
03.01.2010 18:18

Айде лягай , че само се чудя как може да си толкова тъп прост и малоумен селяк без никакво образование ,който само ръси глупости и простоти като за световно

Owenited4ever
03.01.2010 18:16

liverpoolanfild , а ти също живееш там и то в село Бистишко и си и неграмотен и прост ,а аз не и това поне 10 човека ти го казаха

Owenited4ever
03.01.2010 18:15

liverpoolanfild , ние не сме като на село само да бием чикий и ако си толкова безумно тъп и не си забелязал ти си смешния и си толкова смешен и прост ,че ми става жал

liverpoolanfild
03.01.2010 18:14

а ти си Селянин щото живееш в най-мизерната държава българия *lol*

Owenited4ever
03.01.2010 18:14

liverpoolanfild , не знам как се пише на село ,но в нормалните градове се пише "ви" а не "ва" ма нали си от село трудно можеш да го скиеш

Owenited4ever
03.01.2010 18:11

liverpoolanfild , сега имам отпуск ,а ти спри да се изцепваш селски за другите майки ,или не можеш ти си си роден прост селяк и такъв и ще умреш

liverpoolanfild
03.01.2010 18:11

просто сте смешшшниииии еииииииии с титолярите ва напраиха на гъз вии сте за Конференцията каде има грешка палячо ???

liverpoolanfild
03.01.2010 18:10

ама не ми пука е пишлеме падате от отбор Лига 1 като домакини и ва праят на гъз повече положения от вас имаха Барбито барна 3 пати топката цял мач *lol* нии пък поне праим X с отбор от чемпианшип като гости излаганета а туиха ви го пак

Owenited4ever
03.01.2010 18:06

liverpoolanfild написа:

просто сте смешшшниииии еииииииии с титолярите ва напраиха на гъз вии сте за Конференцията , научи се да пишеш правилно , е все пак ти сега за пръв път на кирилица ,а и като казваш за къде сме били по-добре погледни в класирането къде сте вие , къде сме ние и тогава говори , един мач е това и то не финал или нещо такова

liverpoolanfild
03.01.2010 18:04

просто сте смешшшниииии еииииииии с титолярите ва напраиха на гъз вии сте за Конференцията *lol*

RealMafia
03.01.2010 18:02

Много слаб юнаитед незнам защо така но просто нещо не им се получава в играта *angry*

haramilio
03.01.2010 18:01

Едни и същи смешници коментират всеки ден в този сайт......някой дори не мърдат от тука и ден и нощ *lol* *lol* И това ми били разбирачи *thumb_up* Първо това както и да го погледнеш си е дерби! На стадиона имаше 75 хиляди души! Нищо, че Лийдс са от трета лига! Второ през второто полувреме САФ пусна всички ключови футболисти! За какви резерви ми говорите бе шматки?!

fuLL_Tim3
03.01.2010 17:59

доста титуляри ги нямаха но това не умаловажава победата... се пак рууни и берба да не могат да вкарат на 3то дивизионен отбор поне един гол *stop*

techko92
03.01.2010 17:56

червени дяволи само така ххаахх *joking* направо вече ви съжелявам последно време мн ви се насъбра но няма страшно нали сте най-великите *lol* *thumb_up*

Owenited4ever
03.01.2010 17:55

stasi17 , а бе многознайки , Кузчак е резерва на Ван Дер Сар ,който е в Холандия ,такаче е резерва

man_utd_fan
03.01.2010 17:51

Браво на Лийдс. Победиха заслужено. Надявам се да стигнат доста напред, защото показаха много добра и правилна игра. Жалко за наще, днес никакви ги нямаше

Owenited4ever
03.01.2010 17:51

Unbeatable_fen , научи се да пишеш бе селяндур ,че само ти си разбра това ,което написа *lol* ,CEC0_vq
ти ела до София , без притеснения...Ще ти платя билета *lol*

stasi17
03.01.2010 17:51

Манчестър играли с резервите *lol* Абе Руни и Бербатов като са ги закотвили на пеейката и от там не мърдат И Кушчак и той

stasi17
03.01.2010 17:49

Абе се ше се оплачете с някой! Тоя път Руни-най добрия ви играч! Ама така е вие не сте никакви фенове! Като загубите плюете по играчите си

To6et0
03.01.2010 17:49

Изключително престижна загуба само с 0-1 срещу класният третодивизионен отбор на Леедс *lol* ЛИВЪРПУЛ ФОРЕВЪР *thumb_up* *beer*

ferdi_95
03.01.2010 17:49

Вижте сега! Няма какво да се залъгваме- ФА къп е приоритет на Ливърпуул, а и Юнайтед винаги са излизали с резервите през тези мачове, което показва, че не си дават зор. От много време срещите между тези два тима са дербита и победите са били на кантар. Дори Лиидс Юнайтед да са 56то дивизионен отбор това пак ще е дерби. Та те са с една от най-великите истории. Вярно не се измерва колко е добър отбор със това което е постигнал, но истината е, че Юнайтед не са били мотивирани колкото опонентите си. Всеки, който излиза срещъ Юнайтед е мотивиран да спечели. Независимо колко добри футболисти имаш... пак можеш да победиш или паднеш от някого (който и да е бил тим) *beer*

CEC0_vg
03.01.2010 17:45

Ае яла във Велинград и ми го кажи в лицето да ти строша простата мутра грозно фенче на гомналдо.

Gogata85
03.01.2010 17:45

dido0o0o така е мисле че си напълно прав. с какво толкова заслужава Рууни по-добра оценка този мач? изобщо не показа класата която има. изпуска сам срещу вратаря, стреля безразборно и все такива.Като цяло нападението на Юнайтед заслужава слаба оценка,защото пропиляваше шансовете които имаше с лекота и разсеяност. А отбора на Лиидс заслужава само поздравления за мъжката игра. само се моля срещу Ман.Сити, Ман.Юн. да си вкарат положенията които направят защото отново няма да има прошка,само дето тук има е реванш.

jaws
03.01.2010 17:45

Ха-ха а феновете на Манчестър Юнайтед ни се смееха че падаме от Фиорентина ха-ха-ха.Сега кой падна от отбор от 3-та дивизия бе *lol* *lol* We`re Leeds UNITED ! *beer* *party*

Notlike
03.01.2010 17:44

Различно, но пак е загуба. Трябваше жлъчно да се подигравам на Ман Юнайтед, защото вчера всички обиждаха Ливърпул как са играли с Рединг, ама днес Лийдс им показа на Юнайтед класа. Така че съветът ми е никога да не се подигравате никому. Всичко се връща! Хайде, със здраве.

Owenited4ever
03.01.2010 17:40

LFC1 , ти познаваш няколко наши фена ,но всичките били боклуци , махай се че от първото изречение те разбрах какъв си боклук

sudden_07
03.01.2010 17:40

хайде сега да ви видя *thumb_down*
аз съм фен на реал мадрид и когато паднаха от алкорон всички много знаехте и плюехте реал.
а сега като много знаехте и говорехте преди мача сега да ви видя какво ще кажете *lol*

Owenited4ever
03.01.2010 17:39

Аз бих дал оценка 3 за рууни и 6 или 7 за бербо от 1 до 10

LFC1
03.01.2010 17:39

хахаха путки тъпи дори до преиграване неможахте да докарате нещастни помияри и всеки ваш фен е пълен глупак

Owenited4ever
03.01.2010 17:38

CEC0_vg , на никой тук не му е до лигав педал като теб ,който само говори за майки , отивай на село и там си псувай с компанията

DXm
03.01.2010 17:37

Рууни, Андерсон, Силва съмогъзници Берба ги извежда а те него не нема да стане така това не е отбор те като фанат топката удар бият се едно никога нема вече да играят *angry* и накрая Рууни най-добрия Берба най-слабия в Англия

Owenited4ever
03.01.2010 17:35

dido0o0o , ако е истона ,което си написал нагличаните са лиди Рууни е мръсна кучка и ак Бербо да го изведе на няколко пъти сам срещу вратаря а той проспуна а нгличаните викат , че не са могли да му отнемат , а бе направо без коментар бебро игра добре ,а ако не беше рууни можеше да е 5-1

fuckin
03.01.2010 17:34

фен съм на Юнайтед до мозъка на костите ми обаче днес среу Лийдс нищо не играха 2 3 положения и тва е браво на Лийдс и честито на техните фенове

danman
03.01.2010 17:31

И на мен ми писна само да падат и то по-много унизителен начин и то от все слаби отбори.Направо резил.Тоя дъртак най-сетне да се стегне и пак ще се повторя - най-голямата му грешка беше,че продаде Кристиано Роналдо и Тевез.Отборът просто не е същия,особено без първия.Атаката им е под всякаква критика да не говоря за защитата,защото такава на практика изобщо няма.А Бербо сладура днес беше на дефиле.То не бяха разходки и пози.Ами да се стегне и да почне да тича по терена,а не като кукла да се върти наляво и на дясно.Яд ме е да ги гледам и ме боли за това,че са направо безпомощни.Това не са шампионите Ман Юнайтед.Това е някаква бледа,много бледа сянка на този велик отбор.И след всяко затишие идва буря и аз очаквам да изригнат

CEC0_vg
03.01.2010 17:28

Мълчи бе курво. На бас, че си готов да му направиш ч свирка на тфоя мъж. Мама ти дееба и космесалият педал. Ае яла ми го кажи в лицето бе педерас. Да го тура на майкати и резака прос.

dido0o0o
03.01.2010 17:26

Berbatov - 5 - The invisible man all afternoon. When the chips are down, the Bulgarian has a propensity to disappear and today was another case in point.

Rooney - 7 - Lone beacon of class amongst a rag-tag bunch of players. The Leeds defenders couldn't take the ball off his toes. Tried to fire United in to game, but couldn't convert.

Това са оценките на "авторитетния" сайт Goal.com

Е аре кажете ми кво му беше невидимото на Бербатов - извеждащите му пасове или може би тва , че не прати на няколко пъти топката в космоса като Руни , нали . Не че имат някакво значение оценките , тъй като загубата си е загуба , но повече на тези английски боклуци не им вярвам ! *evil*

Barca_fen112
03.01.2010 17:26

БРаво много съм доволен.Отново се получи страхотно дерби а отборът на Лиидс показа много добре оргранизирана играи заслужено победиха.Браун пък трябваше да напусне играта рано ,рано във второто полувреме.След това пък нацелиха и греда.Манчестър имаха доста положения ,но играха много слабо и се очакваше да не успеят да отбележът.Сега ми е интересно какво ще кажете феновете ,а пък и си спомням как се подигравахте на Барса за това ,че загубила от Руббин на Камп Ноу ,а сега какво стана *lol*

CEC0_vg
03.01.2010 17:24

овенчо, просто вече не ви подпират съдийте. Това е истината.

Owenited4ever
03.01.2010 17:23

Notlike , дойде от смени , също така и десятката им като го махнаха от терена отне около 1 минута ,такаче не говори с въображението си

Owenited4ever
03.01.2010 17:21

Писна ми вече не можеме три мача без унизителна загуба да направиме Първо-на Олд Трафорд ни биха Вила след това бихме уулвс след това дойде унизителната загуба от Фулъм и сега 2 седмици след , това еми тоя Сър Алекс да се стегне щото феновете не ходят на мачовете да ги гледат как губят , ако е така поне да се извинят или да идва Мауринио , това е непоносимо , губим като някакви новаци а сме английски шампиони , да се стегнат и една солена глоба за всички особенно Рууни с неговите фрапантни пропуски...

Notlike
03.01.2010 17:20

Великият Юнайтед беше ударен у дома от Лийдс Юнайтед. Моите извинения, ама тея момчета са на по 20 години и ви биха, а освен това откъде дойде 5 минути продължение? Реверанс на съдията! Лийдс заслужаваха да бият и с повече, смея да твърдя. Не се подигравам на Ман Ю, просто гостите показаха сърцата игра, с която могат да се борят достойно и в Премиърлийг *thumb_up*

CEC0_vg
03.01.2010 17:20

3-ти ДИВИЗИОНЕН ОТБОР ВИ НАДИГРА МОМЧЕТА. КАКТО ОБИКНОВЕНО 3-ТО ПОЛУВРЕМЕ. ИМАШЕ СЪМНИТЕЛНА ДУСПА СРЕЩО НАПАДАТЕЛЯТ НА ЛИЙДС, НО КАКТО ВИНАГИ СЪДИЙТЕ ИМ ПОМОГНАХА. ДО КОГА ШИБАНИТЕ СЪДИЙТЕ ЩЕ ВИ ПОДПИРАТ МАМКАМУ?

stasi17
03.01.2010 17:19

Айде фенове на Юнайтед сега кво ще кажете?! Лийдс са по-слаб отбор поне на хартия от Рединг ама ви направиха за смях... И 5-те минути продължение и спестяване на няколко жълти картона не ви помогнаха нали? Сега ще видим кво ще кажете за Челси като вече водим с 2-0!

crissttiano
03.01.2010 17:19

Owenited4ever засрами се пич *wink* на педалите дет мн разбират няма да им обръщам внимание а само ше кажа честито на Лийдс а ние като не играем нищо ще сърбаме попарата *sad* бате Рууни ако беше подавал повече и Валенсия ако беше титуляр едва ли нещата щяха да са така но ..... това е футбола *smile* а това донякъде е плюс за нас защото при продължаване напред на Пуул Челси и Арсенал те получават допълнителни мачове а ние ще ги пропуснем *joking*

mechko
03.01.2010 17:17

Бих ви казал само - Който се смее последен, се смее най-добре.Вчера можехте да пишете като Ливърпул направиха равен , но ето както стана днес.А вчера в темата за Пул ,някой каза ,че не са дорасли за Фа Къп , явно вие сте дорасли.Айде със здраве *beer*

MRLIVERPOOL
03.01.2010 17:16

GLOORY GLORY LEEDS UNITEEED GLOORY GLORY LEEDS UNITED *lol* много ебавка с Пуул снощи и сега го хапнахте *lol*

Owenited4ever
03.01.2010 16:57

Ако не бяха поне 5-те пропуска на Рууни можеше да ги бием ,а и Оуен да *evil*

RealMafia
03.01.2010 16:57

Един мн мн ама много слаб юнаитед направо ме е срам да ги гледам *angry*

Owenited4ever
03.01.2010 16:56

По някога ме хваща срам ,че съм фен на този отбор *sad* Рууни-педерас

Sep7ona
03.01.2010 15:55

Нашите Дяволи нещо се излагат *sad* браво на Лийдс дано стане още по-хубаво 2ро полувреме

haramilio
03.01.2010 15:55

Това заглавие заслужава някаква специална награда! Кой болен мозък го роди? Лийдс кара Юнайтед *lol* Ми, че те и двата отбора са Юнайтед бе смешкииииииииии *erm*

Traxes
03.01.2010 15:55

гибсън андерсон обертан уелбек... нищо не правят а точно те трябва да се борят за титулярни места... дано да не продалжават с това представяне. Да не говорим пък за фабио..

top4o_1994
03.01.2010 15:51

Leeds United показват много хував футбол и атаката при гола не приляга на отбор от Лига 1, дано се върнат пак в Премиершип, догодина по всичко изглежда са в Чампиашип така че дано успеят *wink*

martototo
03.01.2010 15:50

Напълно очквано.ЛИЙДС СИ Е ЛИЙДС И МАЧОВЕТЕ С ЮНАЙТЕД ВИНАГИ СА СИ БИЛИ МН ЯКО ДЕРБИ !!! Пожелавам им успех дано удържат момчетата за сега играят доста грамотно макар и скромните им възможности.

sasedq
03.01.2010 15:38

Rapeto вече е 0:1 така че нещо не успя с прогнозата.

Adrian000
03.01.2010 15:33

Glory Glory Leeds United!!! Истинският отбор в Англия!!!

denit0
03.01.2010 15:21

xax кфо стана е разбирачи 20 минута 0:1 *lol*

bisir
03.01.2010 14:54

лийдс ще падат със сигурност ..... *sick* поне рууни да не играеше щяха да имат шанс *lol* *beer*

man_utd_fan
03.01.2010 14:54

Уелбек днес няма да е нападател. Ще играе на крилото *thumb_up*