Тони си взе 30-и номер в Рома, готви се да бележи

15:29
Тони си взе 30-и номер в Рома, готви се да бележи
Днес Лука Тони бе официално представен като ново попълнение на Рома. Футболистът ще играе с номер 30-и в екипа на "вълците". Тони вече е играл с тази цифра на гърба си в калчото по време на престоя си във Фиорентина, където спечели "Златната обувка" на Европа, вкарвайки за два сезона 47 гола в 67 мача от Серия А.

"Най-важното е да помогна на Рома да постигне целите си през този сезон. Тренирал съм, но от ноември не съм играл официален мач и не знам дали мога да издържа 90 минути, но това ще се разбере в следващите дни. Искам да благодаря на ръководството на Байерн Мюнхен, което ми позволи да дойда в Рома след конфликта с треньора в тима", споделя Тони.

"Имам голямо желание да вкарвам голове. Не пристигнах тук, за да спечеля място в тима на Италия за Мондиала, а за да играя в голям клуб и да спечеля възможно най-много, вкарвайки колкото се може повече голове. Сбъдната мечта е да съм в Рома", допълва таранът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

haher4eto
02.01.2010 23:04

въведете пак трансверния часовник ще е по лесно и удобно и за екипа и за потребителите *thumb_up*

golemiq_geshan
02.01.2010 16:32

Първо Тони наистина беше талантлив просто малко по малко годинките взеха да си казват своето ... формата на Тони спадна още преди Ван Гаал да започне с Байерн но наистина Тони си е голям играч при всички други условия бих се радвал че идва на "Олимпико" но не и при положение че раниери играе с 1 изявен нападател и друг или други 2-ма действащи малко зад гърба му ... Предполагам че Тони няма да бъде поставен зад гърба на нападателя но тогава остава въпроса дали ТОТИ ще стане резерва (ако това стане просто очаквам феновете на линчуват Раниери ) или просто Тони идва за да може ако Тоти се контузи да има кой да го замести *thumb_up*

jaws
02.01.2010 15:50

Интересно какво ще бележи..точки по кръчмите или точки в ПТП..Хмм. *lol*

CEC0_vg
02.01.2010 15:49

Като не разбирате защо говорите? А първият му сезон в Байерн 38 гола. Вторият около 20. И тогава си беше голям футболист. А ти мадото мълчи по добре. Ем не разбираш ем говориш.

Madjarov93
02.01.2010 15:45

тия байерн са егати глупаците да играеш и да вкараш 38 гола и после другия сезон никъв го няма за нема и една година неможе от такава форма да отслабнеш ток=лкова там си е виновен Гал

eelche
02.01.2010 15:42

беше голям играч...преди да премине в Мюнхен *wink*