\"Спрете да ни критикувате!\"

14:26
\"Спрете да ни критикувате!\"
Защитникът на Ювентус Фабио Канаваро призова медиите и феновете на тима да спрат да критикуват "бианконерите" и да им дадат време, за да излязат от кризата.

"Вече ни стана много. Диего и Фелипе Мело преживяват тези критики най-тежко. В началото на сезона всички ги обявяваха за феномени, а сега постоянно ги обиждат. Казах им: Момчета, запушвайте си ушите и давайте смело напред!", коментира Канаваро пред "Кориере Дело Спорт".

"Факт е, че не играем добре, но скоро нещата ще се оправят. Време е обаче, критиките към нас да поутихнат."

"Всички вярваме на Чиро Ферара и слуховете, че ще го сменят, ме разсмиват", допълни ветеранът в отбраната на "Старата госпожа".


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AnTONYo
03.01.2010 02:58

Чиро може да стане добър треньор след време , но в момента нещо не го бива . Но ако го сменят сега по средата на сезона ,трябва да се внимава кой ще бъде назначен.Нуждаеме се от опитен, класен и доказан треньор.

Alcaida
02.01.2010 20:24

...имам предвид Интер да е шампион с ЛЕКОТА, а не със ЗОР *beer*

Alcaida
02.01.2010 20:22

Той беше "пътник" още преди да загубят от Байерн, но след това последваха и далеч по-фрапиращи провали - загуби от Каляри, Бари и Катания *smile* Според мен Чиро заслужава още малко шанс - не заради друго, а защото Интер трябва да е шампион *joking*

okocha
02.01.2010 15:33

Още след следващия кръг Чиро е пътник *wink*