Рафа: Работя здраво, за да доведа нови в Ливърпул

13:12
Рафа: Работя здраво, за да доведа нови в Ливърпул
Рафаел Бенитес разкри, че прави всичко възможно, за да вземе един или двама нови футболисти в Ливърпул през зимния трансферен прозорец.

Последните слухове свързват мърсисайдци с трансфери на Макси Родригез от Атлетико Мадрид и с гръцкия национал Васил Торосидис, който играе на позицията десен бек.

"Да, вярно е, че работя здраво, за да привлека нови играчи в Ливърпул. Трябва да е ясно обаче, че не е никак лесно да се осъществят подобни сделки, тъй като футболистите, които искам, играят в големи отбори", споделя Бенитес.

"Има оферти към някои от нашите играчи, които получават по-малко шансове за изява. Все още нищо не е решено, но се водят преговори", отговори испанският специалист на въпрос, свързан с бъдещето на Андрей Воронин, Андреа Досена и Райън Бабел на "Анфийлд".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
02.01.2010 21:51

Доста добри играчи има, чиито договори изтичат. Джо Коул мисля, че няма да продължи в Челси с тази конкуренция, а и схемата диамант, която предлага Карло Анчелоти, не включва типично изявено крило -> можем да го вземем. Дано опитаме с Рафа ван дер Ваарт. Шамак ще удължи договора си заради хубавата игра на Бордо, а и те са му предложили нов контракт.

lamers_pro
02.01.2010 18:32

Хора Рафата да внимава много,защото на РВН,Маруан Шамак и Джо Коул им изтичат скоро договорите и може при добри заплати да дойдат в Ливърпул.(ако не преподпишат!)+ не много пари за Рафа ван дер Ваарт и това да са трансферите!Пари-само за един,играчи-4 *smile* Рафа да работи по тези трансфери! *thumb_up*

gerrard_3107
02.01.2010 14:16

Плюс това му трябва още малко време за адаптация, за да свикне с футбола в Англия. Иначе съм съгласен с това, че е страхотен футболист.

gerrard_3107
02.01.2010 14:12

Ами гледал съм го с екипа на Рома. И не може да изгражда атаката, както Алонсо, просто той е по- офанзивен футболист от Чаби. Апък ни трябва футболист, който да доставя онези опасни топки.

CEC0_vg
02.01.2010 13:44

Как реши, че не се справя, при положение, че не играе много често. Акуилани е страхотен футболист(не е добър чак колкото Алонсо) и става за заместник на Алонсо

gerrard_3107
02.01.2010 13:22

Да продава Андрей Воронин и Андреа Досена и Лукас(хич го няма горкия), да остави Бабел и глупавите американци да отпуснат някой лев и да купи поне един качествен футболист заместник на Чаби, щото то се е видяло, че Акуилани не се справя според очакванията(или още не може да се адаптира). И един качествен нападател да атакува от втора позиция трябва.