Милан с изненадваща оферта за Касано

12:51
Милан с изненадваща оферта за Касано
Ръководството на Милан готви изненадваща оферта за звездата на Сампдория Антонио Касано, съобщава "Кориере Дело Спорт". "Росонерите" възнамерявали да предложат  холандския нападател Клаас Ян Хунтелаар плюс определена сума пари за бившия футболист на Рома.

Хунтелаар не успя да се наложи в Милан след трансфера си от Реал Мадрид през лятото. Касано пък в последно време има проблеми с феновете на Самп, които го обвиняват, че не дава всичко от себе си в мачовете на "моряците".

Наставникът на Милан Леонардо търси футболист, който да може да се нагоди лесно в схемата му 4-2-3-1, в която основна роля играят атакуващият халф и двете крила. Касано може да играе на всяка една от тези позиции и според медиите на Ботуша, той би паснал идеално в състава на "росонерите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alternativa
03.01.2010 10:15

Мисля че Антонио би паснал идеално.Симпатизирам на него още от първите му изявите в Рома.Колкот до цената от 25 милиона евро не смятам че е висока с оглед класата която Касано притежава.

golemiq_geshan
02.01.2010 16:42

Просто поредната глупост на Милан какво искат от Хунтелаар просто мисля че ако го сложат като централен нападател и му дадат малко време то той ще им се отблагодари както трябва ако не да ни го дадат в Рома ... От друга страна Касано който си е наше момче е наистина класен , но и в известен смисъл специален играч ако трябва да напусне Самп то задължително би трябвало да иде при "Специален" трениор *thumb_up*