Фърги: Ще е трудно с Лийдс, нищо че са в трета дивизия

09:15
Фърги: Ще е трудно с Лийдс, нищо че са в трета дивизия
Сър Алекс Фъргюсън предупреди играчите на Манчестър Юнайтед, че им предстои особено труден мач неделя, когато "червените дяволи" посрещат Лийдс на "Олд Трафорд" в среща от третия кръг на ФА къп. Въпреки че, "белите" се състезават в третия английски ешалон, Фърги е убеден, че Лийдс е в състояние да създаде проблеми на неговите момчета.

"Това е отбор с традиции, който изглежда със сигурност ще спечели Лига 1 през този сезон. Мисля, че за в бъдеще те ще са фаворити и за завръщане във Висшата лига. Очакваме 8 000 техни привърженици на "Олд Трафорд" и също така очаквам да ни създадат проблеми. Предстои ни истинско дерби", споделя сър Алекс. 

Междувременно мениджърът на Лийдс Саймън Грейсън храбро обяви:

"Нямам намерение да карам отбора ми да играе дефанзивно. Отиваме на "Олд Трафорд" за победа и ще атакуваме от първата минута".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

hrasta
03.01.2010 10:24

Ако Ман Ю излязат с Уелбек и Македа може и да паднат от коравия Лийдс.

okocha
02.01.2010 12:08

Лийдс са лидери в Първа Лига на Англия с доста комфортна преднина пред втория Чарлтън. Манчестър ще излязат почти сигурно със резерви , а гостите ще се борят със зъби и нокти за победата. Очаквам един мач с повече от 2.5 гола и изненада - Х2

Ob3r7an26
02.01.2010 11:57

според мене ще се получи много здрав мач и се надявам да победим *smile*

neveragain
02.01.2010 09:43

Ами все пак това си е дерби от много време-дербито на Ланкашър,ако не се лужа,ама все пак мисля,че Юнайтед няма как да паднат от Лийдс