Едо беснее от хаоса на \"Лаута\"

13:43
Едо беснее от хаоса на \"Лаута\"
Новият член в управата на Локомотив Пловдив и бивш треньор на тима Едуард Ераносян е останал бесен от първото си посещение в канцелариите на "Лаута", пише "Меридиан мач".

Едо посетил клубното съоръжение и след инспекция установил, че много неща куцат в администрацията. Официални екипи липсвали, анцузите били повечето разкъсани, а отделно имало множество сметки към различни институции, които не били платени. Разходите за вода, ток и полиция не били големи, но старото ръководство трябвало да ги изчисти.

Очаква се на 4 януари, когато Коко Динев официално ще придобие акциите на "смърфовете", отново да бъдат върнати на работа някои от старите служители. По законов ред след смяна на собствеността всички трябва да подадат молби за напускане, след което могат отново да бъдат върнати на щат.

Междувременно се разбра, че част от играчите са били заплашвани от хора от старото ръководство да подпишат договори с нови отбори. Както е известно, новият собственик Коко Динев се разбра с Галя Топалова, бизнес дамата да извади всички футболисти на сергията и да продаде, когото от тях може.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари