Венгер: Ще купя нападател, въпреки че сме вкарали най-много

08:36
Венгер: Ще купя нападател, въпреки че сме вкарали най-много
Арсенал ще купи нападател през зимата, съобщи мениджърът на "топчиите" Арсен Венгер след снощния резултатен успех на неговия тим като гост на Портсмут с 4:1.

Въпреки контузиите на Робин Ван Перси и Никлас Бендтнер, "артилеристите" са отборът, отбелязал най-много голове във Висшата лига – 51. Венгер обаче смята, че на тима е нужен изявен голмайстор.

"Наистина имаме проблем с нападателите. Всички ми казват да купя нов играч в предни позиции, но в същото време никой не е вкарал повече голове от нас. Разполагам с футболисти, които разиграват топката много добре и всеки може да се озове в голова позиция и да отбележи. Все пак има голяма вероятност наистина да привлечем нов нападател", каза Венгер.

"Не съм изненадан от играта ни в последно време, особено след загубата от Челси. Тогава хората не ми вярваха, когато твърдях, че все още имаме шанс за титлата. Явно обаче те са сбъркали. Битката е много сериозна през този сезон. Всеки може да загуби точки и дори Ливърпул може да се върне в борбата", смята французинът.


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mitko_1999
31.12.2009 12:40

Всеки може да загуби точки и дори Ливърпул може да се върне в борбата", смята французинът.

Ха,ха,ха Венгер недей ги четкай тия бре.Гледай ние да не губим точки пък за Пуул и други такива средняшки отборчета не му мисли толкова много.
Тази година като гледам имаме реален шанс да спечелим титлата така,че купувай защитник и нападател пез зимата и да газим

Fabregas_boy
31.12.2009 10:16

Е дано вземе *beer* И весело посрещане на новата 2010! *thumb_up*

math
31.12.2009 09:53

КОЕ ЧЕ ПУЛЛ ЩЕ ОТПАДНАТ ОТ АВЛ *lol* *lol*

hrasta
31.12.2009 09:27

Последното изречение е много вярно.