Фабрегас: Не съжалявам, че влязох в игра срещу Вила

22:44
Фабрегас: Не съжалявам, че влязох в игра срещу Вила
Капитанът на Арсенал Франсеск Фабрегас подкрепи решението на Арсен Венгер да го пусне в игра срещу Астън Вила, въпреки че испанският плеймейкър не бе играл около три седмици, заради травма в подколянното сухожилие.

22-годишният халф призна, че самият той също е имал желание да влезе в игра по време на мача, в който реализира две от попаденията за крайното 3:0 над тима от Бирмингам. Фабргес заяви:

Моят дух не може да бъде сломен, когато става въпрос за контузии. Разбира се, аз няма да мога да играя известно време, но се надявам много скоро да съм готов и да помогна на моя тим. Новата травма се случи, когато вкарах втория гол. Спринтирах, за да засеча паса на Тио Уолкът, и тогава почувствах странно издърпване в задната част на крака си. Аз обаче влязох в игра от пейката с голямо желание. Не бях играл няколко мача и се съгласих с идеята на мениджъра, че трябва да вляза в игра за известно време. Радвам се, че промених развоя на мача, но аз все пак затова се появих на терена, нали така? За да окажа влияние на нашата игра? Сега, аз искам само да нямам контузии през 2010 година и да помогна на Арсенал да спечели титлата."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AaaareS
31.12.2009 00:15

тва е най-великия капитан на света! Жив и здрав и много успехи с Арсенал през 2010 година ! *beer*

Mallorca
31.12.2009 00:00

браво Фабре ти си голям играч дано да нямаш контуэий преэ 2010 и си останеш вьв Арсенал *party*