\"Трябваше да бием, а загубихме!\"

11:26
\"Трябваше да бием, а загубихме!\"
Мениджърът на Астън Вила Мартин О\'Нийл смята, че неговият тим е заслужавал победата в последния двубой за тази година срещу Ливърпул.

"Ние определено не заслужавахме да загубим този двубой. Трябваше да спечелим, а загубихме. Техният вратар направи няколко невероятни спасявания, с които реши мача. Дължат победата си на него. Фактът, че можехме да спечелим този двубой, а в крайна сметка не взехме нито точка е сериозен удар за отбора, но смятам, че ще успеем бързо да се справим", коментира специалистът.

Наставникът на Астън Вила изрази своята убеденост, че тимът му ще се върне на пътя на победите след разочароващия край на 2009 година.

"Не мисля, че това е от кой знае какво значение, ако успеем да поддържаме добри резултати. Дадохме всичко за да спечелим последния мач, но не се получи. Да не забравяме, че изиграхме два мача за 48 часа. Вярно е, че ни трябваха трите точки тази вечер. Неприятно е и това, че загубихме два мача около Коледа. Но това не е края на света, има още мачове, в които ще имаме шанс да коригираме тези грешки", каза още О\'Нийл.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drvara
31.12.2009 21:47

Ама и ние(Ливърпул)е трябваше да губим оня мач на Анфийлд в началото на сезона с 1-3,ама съдба какво да се прави!Нищо има Господ,а пък така в 92-а минута повече боли.Въпреки всичко и въпреки кризата Ливърпул е най-великият английски отбор.ЛИВЪРПУЛ до гроб..... *thumb_up* *lol*

Lollipopp
30.12.2009 22:36

наистина заслужаваха или поне равенството щеше да е най-справедливото *beer* но с съдията и "автогола" Астън Вила загубиха ...

Madoto_1
30.12.2009 12:00

Браво на Вила !!! Скоро не бях виждал отбор извън 4-ката който така да играе срещу най-големите в Англия !!! Поклон пред Вила и късмет за следващите мачове ( освен срещу Арсенал *wink* ).

angel_hi
30.12.2009 11:39

Симпатизирам на Вила,но още не са готови да са в Великолепната 4-ка.Поне не Тази година.