\"Дано Касияс е наказан на финала на Шампионската лига!\"

11:22
\"Дано Касияс е наказан на финала на Шампионската лига!\"
Вратарят на Реал Мадрид Йержи Дудек разкри, че си мечтае Икер Касияс да е наказан за предстоящия финал на Шампионската лига. Полският страж обаче, заяви, че вече му е писнало да търка пейката на мадридския гранд и е възможно да напусне през януари.

"Икер до момента има два жълти картона в Шампионската лига. Възможно е те да станат четири и не бил имал нищо против последното официално предупреждение да стане в полуфинала реванш на турнира. Втори финал за мен в тази надпревара би било страхотно постижение и награда затова колко търпеливо стоя на пейката", споделя бившият вратар на Ливърпул пред "Полскиего Дзиеник".

"Не почувствах нищо, след като получих четирите гола от Алкоркон. Също така не ми подейства особено негативно, че отпаднахме от турнира за Купата на Краля. Може би ще е най-добре за мен да напусна през януари. Договорът ми е до юни и никой в клуба не е говорил с мен за удължаването му", допълни полякът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ferdi_95
30.12.2009 13:55

Нищо не е сигурно, а Дудек сигурно сънува, че вече сме края на април и Мадрид са разгромили Барса, но нямаааа *sick* Да си ходи от Реал, те в Бурсаспор им трябва вратар иначе *lol* . Още никой не може да каже кой ще е на финал или каквато и титла ще вземе. Коментирайте като вече се случи. Аз мисля, че тази година реални шансове да стигнат финала имат 8-9 отбора, но да го спечелят са 2 пъти по-малко. Реал трябва да се сработят до февруати, за да са сред тези 4-5 претенденти за ШЛ . Само с Роналдо не става... не винаги е бабин ден *thumb_up*

fuLL_Tim3
30.12.2009 13:34

финал каза.... *lol* като гледам и другите дето са писали комент пак се смеят *beer*

Owenited4ever
30.12.2009 11:59

Kaкъв финал бълнуваш бе , реал на 1/8 ще ги издухат той ми тръгнал да дрънка за финал

jaws
30.12.2009 11:46

Е аз това се чудя *lol* Балетикос 2 повече от 1/4 финал не им давам а той за финал ми говори ! *party* *lol*

Paelyt
30.12.2009 11:41

Какъв финал ве кви пет лева *lol* *joking*