Черно море не пуска нападател в Левски

08:54
Черно море не пуска нападател в Левски
Няма шанс Мирослав Манолов да премине в Левски, обявиха официално от Черно море. Сините проявяват интерес към голаджията, но ще си останат само с мераците.
"Истината е една. Първо, самият футболист не е склонен към подобен трансфер, и второ - ние не искаме да се разделяме с него. Цената на Миро през последния сезон скочи тройно и няма отбор в България, който може да си го позволи", заявиха от "Тича".

Разбра се още, че Черно море ще освободи най-много двама футболисти. Техните имена ще бъдат обявени на 7 януари, когато бронзовите медалисти започват зимна подготовка. Отборът търси десен защитник, двама халфове и двама нападатели. Възможно е обаче бройката на новите да е по-малка, а кои ще са те, ще стане ясно най-късно до края на януари. Спортно-техническият екип е набелязал също и футболисти, които трябва да разтрогнат своите договори с настоящите си тимове по вина на клуба. Разбра се още, че Георги Илиев е изпреварил Кривия в класацията за футболист на Черно море за 2009 г. на официалния клубен сайт. Гласуването приключва в полунощ на 31 декември, като се очаква да са гласували над 10 хиляди души.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AshToN
30.12.2009 09:13

Да ,то пък оставаше да премине в по-слабия отбор.А и без това Миро Манолов си е ЦСКА-ар.