\"Клиентът ми обича Барса, но може и да не откаже на Интер\"

19:03
\"Клиентът ми обича Барса, но може и да не откаже на Интер\"
"Клиентът ми спечели всичко с Барселона и е щастлив в този клуб, но все пак ако от Интер отправят сериозна оферта, той е готов да преговаря", разкри личният мениджър на Боян Къркич пред "Тутомеркато".

Както е известно, наскоро се появиха слухове, че Жозе Моуриньо иска сръбския нападател на "Сан Сиро", където ще акостира и македонецът Горан Пандев, който на 23 декември скъса договора си с Лацио и пристига като свободен агент.

" Интер е велик клуб, със страхотна история и традиции. Не е лесно да се откаже на такъв състав. Трябва да уточня обаче, ме ако Гуардиола каже, че ще разчита на Боян за в бъдеще, той няма да напуска", допълни агентът на Кърич Зоран Векич.

Напомняме ви, че Боян е твърда резерва в Барса и е възможно той да поиска да заеграе по-редовно в друг отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsenov
29.12.2009 20:02

барса сега ше пуснат и тоя и след 3-4 години пак целия отбор ше му се моли да се върне като със сеск *lol* само им гледаите цирка *lol*

Barca_fen112
29.12.2009 19:09

БОян го каза поне 100 пъти ,че дори и в такава ситуация той обича барса и за нищо на света не би напуснал този клуб освен ако от ръководството на каталунците не го накарат.Надявам се той да остане защото за мен той е новият Ето'о *wink*

soni_14
29.12.2009 19:08

ако отиде там освен сери А няма да види нищо това е поредната измислица *wink*