Отложиха гостуването на Селтик на Килмарнък

16:04
Отложиха гостуването на Селтик на Килмарнък
Изпълнителният директор на Селтик Питър Лоуел нападна тима на Килмарнък, след като днешната среща между двата тима на "Ръгби Парк" бе отложена.

От Футболната федерация на Шотландия обявиха, че срещата няма да се играе, тъй като "подстъпите до стадиона са обявени от полицията за недостатъчно сигурни". Подобни причини доведоха до отлагането и на мача тази вечер между Абърдийн и Фолкърк. Под въпрос са и срещите утре между Сейнт Джонстън и Хибъриън, както и Хамилтън - Сейнт Мирън.
От Селтик заявиха, че Килмарнък нарочно не са направили всичко възможно, за да осигурят сигурността около своето съоръжение. Лоуел заяви:

"Явно е, че ние сме много разочаровани, че мача няма да се играе. Беше ни казано, че терена е в отлично състояние, но освен това бяхме информирани, че срещата няма да може да се проведе, тъй като около стадиона не е били прочистено. Разбира се, това не е хубаво за нас и нашите фенове. Отборите домакини трябва да си свършат работата, а това е нещо, което те не са направили".

Ако Глазгоу Рейнджърс успее да победи Дънди Юнайтед на "Айброкс" утре вечер, ще излезе на седем точки пред Селтик, преди "олд фърм" дербито на 3 януари.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация