Бившата на Ники Михайлов се защити: Не продавам тялото си!

17:01
Бившата на Ники Михайлов се защити: Не продавам тялото си!
Бившата изгора на вратаря на Твенте Николай Михайлов - Николета излезе с опровержение на информациите, че си заработва по 10 хиляди евро на вечер за секс с италиански богаташи. Сексапилната пловдивчанка отговори на нападките срещу себе си в своята колонка, публикувана в "Под Тепето":


Ха-ха. Днес прочетох поредното безумие за себе си, родено от един болен мозък с претенции, обвити в силикон, болезнени комплекси, злоба и конкретна тарифа. Как съм била изкарала 10 хиляди евро в Италия!!! Хм, наистина заработих почти десет хиляди евро, след фотосесия за една от най- оборотните марки бельо. За каквато кръстената за “моя приятелка” от жълто издание мечтае упорито от години. Но няма качества да осъществи тази своя мечта, за което аз искрено съжалявам. Желая доброто дори на неприятелите си. Познавам тази “моя приятелка” от Пловдив, но нямам намерение да споменавам името й. Не искам да занимавам аудиторията с безвкусните измислици на това девойче, които са плод на някаква непонятна за мен омраза.
Само едно не мога да разбера! Защо въпросната мома не се опита да направи поне една крачка напред в живота си? Би било изключително лесно, ако инвестира цялата тази енергия да мрази в идеята да върви напред. Девойко клета, остави ме да се радвам на живота в покой със себе си. Да обичам, да бъда обичана и да мисля за бъдещето си. Защото моите крачки са напред. Правя ги с добри намерение, чувство, усмивка, без злоба и с любов във всяко движение. Така е по-лесно, повярвай ми. А ето и снимка на фотосесията ми в Италия. Да, изглежда така, сякаш правя любов. Само дето не е с богат италианец, както прочетох, а с италиански фотомодел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jaws
28.12.2009 19:46

Права си е Николета..тя не го продава тя просто го подава да си взимат богатите италиянци. *lol*

onzzy
28.12.2009 18:27

не го продава ,дава го под наем *beer*

AviMC
28.12.2009 18:09

liverpool9418, и аз така. Но тук също така се публикуват светски клюки и новини от криминалната хроника. *thinking*

Alcahuete_Chulo
28.12.2009 18:08

*joking* ебахти теэи са по эле от бабите дето сядат пред блока на пейките да обсьждат постьпките на децата и да говорят эа сьседите си *lol*

qnikardo
28.12.2009 18:07

Мане тая ако е хвана ........ ще иска още и още и още *lol*

Lollipopp
28.12.2009 17:59

liverpool9418 - Не е спортен сайт , а клюкарски сайт *lol*

liverpool9418
28.12.2009 17:13

Че е готина няма спор, но си мислих че това е сайт за футбол *wonder*