Стенли: Излизаме за победа срещу Ливърпул

15:17
Стенли: Излизаме за победа срещу Ливърпул
Капитанът на Астън Вила Стилиян Петров не скри разочарованието си от жълтия картон, който неговият съотборник Ашли Йънг получи при загубата от Арсенал с 0:3 вчера. Халфът на Вила вече има пет наказателни картона и ще пропусне предстоящото дерби с Ливърпул.

"Всички сме разочаровани, че Ашли няма да играе. Не смятам, че съдията беше прав да му покаже жълт картон за оспорване на решение. Не знам дали съдията имаше нещо против Йънг, но трябваше да отсъди фаул или да подмине ситуацията. Ще се наложи да се справяме без един от основните ни футболисти утре вечер. Така или иначе трябва да гледаме напред. Мачът с Ливърпул е много важен и ние ще се опитаме да го спечелим. Не искам да засягам темата за съдийските отсъждания. Реферите и без това са подложени на достатъчно голямо напрежение", каза още Стилиян Петров.

Двубоят от 20-я кръг на английската Висша лига между отборите на Астън Вила и Ливърпул е във вторник вечер от 21:45 часа българско време на стадион "Вила Парк" в Бирмингам.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

liverpoolgirl95
29.12.2009 11:01

някой може ли да ми каже някакъв линк,да гледам ма4а на живо,zа6тото съм в Германия и не мога да намеря програма,която да го иzлъ4ва.мерси предварително