Специалния отрязал Сити заради Юнайтед

13:45
Специалния отрязал Сити заради Юнайтед
Жозе Моуриньо е бил фаворитът на милиардерите от Абу Даби за заместник на Марк Хюз в Манчестър Сити, твърди "Дейли Мейл". Специалния получил обаждане преди две седмици с предложение да поеме "небесносините", но твърдо отразял мераците на арабските милиардери, които били готови да платят огромна неустойка на Интер, за да подпишат с Моуриньо.

Португалският специалист обаче, твърдо отхвърлил тази оферта, въпреки че отдавна той споделя, че желае отново да води тим от Висшата лига.

Според "Дейли Мейл", Моуриньо има споразумение с шефовете на Манчестър Юнайтед да поеме "червените дяволи", когато сър Алекс Фъргюсън реши да се пенсионира. Ръководството на Юнайтед не е наясно с намеренията на Фърги, така че в момента Жозе е в изчакваща позиция.

Договорът на португалеца с Интер изтича през 2012 година, като тогава той се надява сър Алекс вече да е прекратил бляскавата си кариера начело на Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
28.12.2009 23:45

Колкото и да е антипатичен на повечето от нас (включително и на мен), колкото и да практикува анти-футбол, както казва Рагнарок, този човек си знае работата и с прагматичен стил успява някак си да изтиска победи. Така направи и Челси шампион. Без много блясък в играта им, но с постоянство *smile*

gogata333
28.12.2009 23:06

не е най-доброто решение, но все пак е вариянт... *wink*

RagnaroK
28.12.2009 21:14

Как можете да го подкрепяте тоя бе *thumb_down* Най изявения треньор който практикува анти футбол *stop*

the_b3sT
28.12.2009 18:16

Аз много искам той да се присъедини към Ман УТД !!! Маъриньо е голям треньор !!! *thumb_up*

Yang_G
28.12.2009 15:23

Тъпанар ! Нека дочака Сър-а да се махне пък тогава да си прави планове ! Глупак смотан, изпуска питомното та да гони дивото ! Ще ме изкефи ако от Юнайтед го отрежат та тогава ще го духа много здраво !