Здравеняк преби Удоджи, Моке и компания в дискотека

09:07
Здравеняк преби Удоджи, Моке и компания в дискотека
Бившите футболисти на ЦСКА Удоджи и Масена Моке пострадаха след здрав въргал в нощта на 25 срещу 26 декември, пише "7 дни спорт".

200-килограмов здравеняк потрошил от бой конгоанеца Масена Моке и нокаутирал нигерийски братовчед на Удоджи. Самият Шикозе, познат още в България като Митко, също отнесъл няколко юмрука, но се отървал само с леки охлузвания от големия тупаник.

Екшънът станал в нощен клуб "Шугър" само на около 300 метра от Трето РПУ. Клубът е специализиран в партита с черна музика и е любимо място на голяма част от тъмнокожите, живеещи в София. Удоджи, който играе в гръцкия Астерас, се прибрал за няколко дни в София с роднината си. В компанията за нощни приключения се включил и Масена Макеле Моке. Групата допълвали още няколко африканци.

Малко след полунощ всички те вече се веселели юнашки. Всеки от африканците бил сложил по една девойка на коляно. От уредбата дънела яка музика, а тъмнокожите от време на време излизали да се поразкършат на дансинга с мацките. По едно време футболистите вече били загрели достатъчно и почнали да вдигат прекалено много шум. Наблизо стоял 200-килограмов бабанка, който гледал неодобрително към веселяците. По едно време взел да им прави забележки, но тъмнокожите продължили да се веселят на висок глас. Разярен, здравенякът се надигнал в един момент и атакувал мощно африканците.

Пръв няколко юмрука отнесъл Моке след него и братовчедът на Удоджи. В мелето пострадала и една от мадамите, която уж опитала да спре сбиването. Мацката се озовала на пода, цапардосана лошо от здрав юмрук. Самият Удоджи едва се спасил от мелницата крошета на здравеняка.

Охраната на заведението се намесила веднага, но срещнала известни проблеми с укротяването на нападателя. Понеже бил с големи габарити, се наложило трима от гардовете да го държат за ръцете и през кръста, докато се успокои. На пода вече имало кървища от битите футболисти. Най-зле изглеждал Моке, устата му била станала на мармалад. Конгоанецът изплюл и един-два зъба които му заминали в сбиването.

Управата на заведението веднага повикала полиция и екип на "Бърза помощ". Пристигнала патрулка, която отвела в участъка замесените в мелето. Моке, другият африканец и пострадалата девойка били откарани направо в "Пирогов".

Оцелелият след сбиването Удоджи започнал да звъни по телефона на близки и познати за помощ. Никой обаче не си вдигал телефона, тъй като вече било около два часа след полунощ и хората спели. Най-сетне нигериецът се свързал с адвокат Петър Величков и измъкнал юриста буквално от кревата. Величков, който води делата на Удоджи за неполучени заплати от ЦСКА, се облякъл бързо и довтасал в участъка заедно с още двама адвокати от кантората си. Посред нощ се писали показания, свидетелствали и тримата охранители на заведението.

От РПУ-то компанията на битите заминала за "Пирогов", за да види какво става с пострадалите. Дежурният екип тъкмо констатирал избити зъби и счупена челюст на Моке. Братовчедът на Удоджи бил с диагноза комоцио церебри. Нокаутираното момиче от компанията също се намирало в лошо състояние. Пострадалите останали за лечение в "Пирогов", след което ги изписали.

От пресцентъра на МВР вчера не можаха да дадат повече информация за инцидента. "7 дни спорт" обаче научи, че дознателят е завел преписка, която ще бъде пратена в прокуратурата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

juventino21
28.12.2009 15:25

Най-зле изглеждал Моке, устата му била станала на мармалад. Конгоанецът изплюл и един-два зъба които му заминали в сбиването. *lol*

hardc0re__
28.12.2009 14:22

Толкова тъпа статия през живота си не съм чел . Толкова неграмотно е написано просто ... *thumb_down*

Fabregas_boy
28.12.2009 12:13

Язък (извинете за диалекта) за мадамата! *sad* *joking*

NeO_NaCiSt
28.12.2009 11:26

Ебахти тъпите негри нали уж бяха много здрави физически *lol*

Alcahuete_Chulo
28.12.2009 09:35

тоэи 200 кг е голям иэрод как ги е смаэал само но и Удаджи не е глупав а като видял как ги мели оня иэбягал *lol*