Гонзо получава вот на доверие от Батков

08:32
Гонзо получава вот на доверие от Батков
Треньорът на Левски Георги Иванов и собственикът на "сините" Тодор Батков ще се срещнат днес, за да решат кой ще бъде новият наставник на тима, съобщава "Меридиан мач".

Гонзо най-вероятно ще продължи да изпълнява длъжността си, въпреки че преди няколко дни абдикира от поста.

"Нека собственикът на клуба Тодор Батков назначи нов треньор, който да носи отговорност за резултатите", каза Иванов.

Според запознати, думите на директора са вследствие на предателство от страна на адвоката, който първоначално се разбрал с Гонзо статуквото на "Герена" да се запази, но после се отметнал от думите си и обяснил на легендарния нападател, че ще назначава нов треньор.

Близки до Батков разкриха пред "Меридиан Мач", че собственикът на "сините" все пак е решил да удържи на думата си и днес ще предложи на Гонзо да продължи да води Левски. Друг е въпросът, дали той ще приеме.

По време на разговорите на върха освен най-важния въпрос за треньора ще бъде обсъждана и наболялата на "Герена" тема за селекцията. Предвид финансовата криза, най-вероятно Левски ще взима нови попълнения, само ако продаде някои от наличните си играчи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Alcahuete_Chulo
28.12.2009 09:29

ще вэима футболисти само на свободен трансфер той Баткофффффффф иска да продава че е на эагуба от високите эаплати на футболистите така че не очаквайте дори да привлича и футболисти на на свободен трансфер пак ще има эвеэди като Жоаэ и Жоро Христов *lol*