Австрийски вратар на \"Армията\" през януари

08:21
Австрийски вратар на \"Армията\" през януари
Австрийски вратар може да пристигне в ЦСКА през януари, пише "Меридиан мач".

Въпросният футболист се казва Павао Перван и в момента е футболист на Лустенау. 22-годишният играч е от хърватски произход, а специалистите му предричат бляскаво бъдеще. Перван е истински исполин със своите 192 сантиметра и тежи 83 килограма.

Вратарят е бил препоръчан от немски мениджър, който работи заедно с Николай Ишков. В момента спортно-техническото ръководство на ЦСКА обмисля дали да го привлече.

"Футболистът е много интересен. Лично Сеп Майер и Оливер Кан са се изказали много ласкаво за него. Той иска да се развива и да бъде титуляр в отбор, който непрекъснато се бори за отличия и играе в евротурнирите. Наскоро е имал оферта от отбор от Чемпиъншип, но там може да не е титуляр", каза Ишков.

Перван може да реши вратарските проблеми на "Армията". В момента Здравко Чавдаров е твърд титуляр, но Ивайло Петров е в непостоянна форма, а Иван Караджов имаше сериозни проблеми с дисциплината.

След Нова година трябва да започнат преговори за новия договор на Караджов с клуба, но не е изключено от ЦСКА да не му предложат контракт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Alcahuete_Chulo
28.12.2009 09:24

айде вэемахте го че найстина сме эле сьс вратарския пост трябва да има конкуренция эа Чавдаров *party*